Dolar

32,4554

Euro

34,9806

Altın

2.435,53

Bist

9.772,24

Akcan'dan terör saldırısına tepki

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde İşadamı Adnan Akcan, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki göstererek, 'Böyle alçakça saldırılar yaparak ülkemizin dirayetini bozmaya çalışanlar, hak ettiği cezayı görecektir' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-12 15:23:55

Akcan'dan terör saldırısına tepki
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde İşadamı Adnan Akcan, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki göstererek, "Böyle alçakça saldırılar yaparak ülkemizin dirayetini bozmaya çalışanlar, hak ettiği cezayı görecektir" dedi.

Beşiktaş-Bursaspor müsabakası sonrası yaşanan terör saldırısının, terör örgütlerinin son çırpınışları olduğunu ifade eden Akcan "Biz bir milletiz. Teröre, darbeye, jeopolitik kan emicilere bu ülkeyi yedirtmeyiz. Bu saldırıyı düzenleyenler kim olduğumuza, kaç yaşında olduğumuza, nerede oturduğumuza, hangi politik görüşü benimsediğimize bakmaksızın hepimize karşı, tüm Türkiye'ye, milletimize karşı bir suç işledi. Birlik olmak ve birlikte kalmaktan başka seçeneğimiz yok. Bu ülkenin bütünlüğünü terörle bölebileceğini düşünenleri nefretle kınıyor, saldırılarda hayatını kaybeden polis ve sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatına ve milletimize başsağlığı, yaralı polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Haber Ara