Dolar

32,5065

Euro

34,5749

Altın

2.505,05

Bist

9.548,09

Akbank, mobilden 'Direkt' kazandırıyor

Akbank, mobilden 'Direkt' kazandırıyor

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-24 12:42:50

Akbank, mobilden 'Direkt' kazandırıyor
Akbank Direkt Mobil uygulamasını ilk kez kullanan müşteriler, ücretsiz işlem ve n11.com'dan 40 TL indirim fırsatlarından yararlanacak.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, 23 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında Akbank Direkt Mobil'i ilk defa kullananlar, ücretsiz işlem yapma imkanından faydalanacak. Ayrıca, 1 Temmuz'dan itibaren ilk defa Akbank Direkt Mobil kullanan müşteriler, n11.com'dan yapacakları elektronik hariç 200 TL ve üzeri alışverişlerine 40 TL değerinde indirim kodu kazanacak.

Kampanya kapsamında ilk kez Akbank Direkt Mobil uygulamasına giriş yapan müşteriler, Hesaptan EFT, Hesaptan Geç EFT, Hesaptan Havale (TL/YP), Swift, Cep Telefonuna Para Gönder-Hesaptan, Şans Oyunu Ödemeleri, KKB Risk Raporu, KKB Çek Raporu, Başka Banka Kart Borcu Ödeme işlemlerini ücretsiz yapabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, şunları kaydetti:

"Mobil pazarın bankacılıktaki öncülüğünü yapan uygulamamızı müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak geliştirdik. Bankacılık işlemlerinin saniyeler içinde yapılabilmesini sağlayan Akbank Direkt Mobil uygulamamız bugün liderliğe oynuyor. Biz de Akbank Direkt'in sunduğu bu avantajları daha çok müşterimiz faydalanabilsin diye bir tanışma kampanyası başlattık."

Haber Ara