Dolar

32,5478

Euro

34,8217

Altın

2.431,59

Bist

9.722,72

Akaryakıt istasyonunda pompalı dehşet

Adana'da bir akaryakıt istasyonunun marketine gasp amacıyla gelen kişiler, kapıyı açmayan görevliye ateş edip gözünden vurdu

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-15 10:09:18

Akaryakıt istasyonunda pompalı dehşet
Adana'da bir akaryakıt istasyonunun marketine gasp amacıyla gelen kişiler, kapıyı açmayan görevliye ateş edip gözünden vurdu. 2 kişinin tutuklandığı olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, 4 Haziran Cumartesi günü sabaha karşı Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, taksi ile gelen kişiler bir akaryakıt istasyonunun marketini gasp etmek istedi. Ancak market görevlisi Cengiz Ö., şahısların kapıyı açıp içeri girmesini engelledi. Bunun üzerine iki kişi, ellerindeki pompalı tüfekle Cengiz Ö.'ye ateş etti. Gözünden vurulan Cengiz Ö. yere yığılınca, şahıslar olay yerinden kaçtı. O anlar akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bu arada akaryakıt istasyonunda çalışan diğer görevliler olayı 112 acil servis ile polise bildirdi. Gözünden yaralanan Cengiz Ö. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Cengiz Ö.'nün bir gözü tamamen görme yetisini kaybederken, diğer gözünde de görme kaybı meydana geldi. Cengiz Ö.'nün hastanedeki tedavisi devam ediyor.

BAŞKA SUÇLARDAN TUTUKLANDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, olayın zanlılarını belirledi. Zanlıları, Abdullah Ö. isimli taksicinin getirip olaydan sonra da götürdüğünü tespit eden polis ekipleri, önce taksiciyi yakaladı. Sorguda, olayı gerçekleştiren zanlıların kimlikleri belirlendi. Polisin yaptığı araştırmada Emrullah K. (20) ile Hasan Burak T.'nin (21) olaydan sonra başka bir suça karışıp tutuklandığı ortaya çıktı.

Polis diğer zanlıları ise operasyonla yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Yusuf N. (20) ve Yunus Kaan G. (19) tutuklanırken, taksici Abdullah Ö. ve Veysi K. (21) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Ara