Dolar

32,5588

Euro

34,9009

Altın

2.437,75

Bist

9.645,02

AK Partili vekilden Milli Gazete'ye eleştiri

Yılbaşında yaşanan Reina katliamını gazete manşetlerine bağlayan eleştirilere AK Partili isim de katıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-02 18:59:15

AK Partili vekilden Milli Gazete'ye eleştiri

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Reina isimli gece kulübüne yapılan saldırının ardından Milli Gazete'nin yeni öncesi attığı "Bugün son gün, bu uyarı son uyarı! O yıl bu yıl olsun... Resmi bataklık kurutulsun. Kutlama!" manşetine tepki gösterdi.

IŞİD'in Milli Gazete'yi takip edip de bu saldırıyı gerçekleştirmese de "manşetten nefret tellallığı yapıldığını" iddia eden Yeneroğlu, "Başkasının yaşam biçimine saygı göstermeyen kendi yaşam biçimine saygı gösterilmesini bekleyemez" diye yazdı.

mm

MİLLİ GAZETE TEPKİ GÖSTERDİ

Yılbaşındaki Reina katliamına ilişkin Milli Gazete'ye ve haberine tepki gösteren çevrelere cevap veren Milli Gazete şu açıklamayı yaptı:

Terör İstanbul'un en merkezi yerinde bulunan bir eğlence merkezinde yılbaşı akşamı milletin birliği ve beraberliğini hedef aldı. Asıl teröristi saklayarak hedef saptırmaya çalışan İslam düşmanı medya, Müslümanları yılbaşı kutlamamaya çağıran Milli Gazete'yi hedef aldı. Onlar kendi südünün gereğini yaparken; Melih Gökçek'in oğlunun Beyaz TV'sinde bir şarkıcı ve önce top model fotogalerileriyle meşhur olup sonra hükümet yandaşlığıyla nam salan ensonhaber sitesi de bu kervana katıldı.

ORTAK NOKTA MİLLİ GAZETE DÜŞMANLIĞI

Daha düne kadar bu gazete ve haber siteleriyle farklı bir çizgide yayın yapan bu kanal ve sitelere ne oldu da Milli Gazete düşmanlığında aynı çizgiye geldiler, hayret doğrusu!

HA KEL HASAN, HA HASAN KEL

Bugünden sonra ha Cumhuriyet ha ensonhaber, ha Beyaz TV, ha Oda Tv.

 

Haber Ara