Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Ak Partili vatandaş, Kılıçdaroğlu'nun konaklama yerine gübre dökülmesine böyle tepki gösterdi

Düzce'de konaklayan Kılıçdaroğlu ve yürüyüş yapanların dinlendikleri bir alana gübre dökülmesi Ak Partili bir vatandaş tarafından büyük tepki ile karşılandı. Sosyal medyada kısa sürede paylaşılan fotoğraflar 'yanlışa yanlış denilebildiği' gerekçesi ile taktirle karşılandı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-29 09:48:39

Ak Partili vatandaş, Kılıçdaroğlu'nun konaklama yerine gübre dökülmesine böyle tepki gösterdi

TIMETURK | HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 13'üncü gecesini geçirdiği Düzce Kalıcı Konutları yolu üzerinde mola verdiği sırada Cumhuriyet Mahallesi mevkisindeki kamp alanının önüne bir kamyondan hayvan gübresi döküldü.  Sürücü kaçarken yola dökülen gübre kepçe ile temizlendi.

"HALLETMEZSENİZ REİS'E ULAŞACAĞIM"

Ak Partili bir vatandaş ise gübre döküldüğünü gördüğü andan itibaren yardım etmek için büyük çaba gösterdi. Belediye Başkanı'nı ve yetkilileri telefonla arayan vatandaş "Halk Partisi Genel Başkanı'na böyle bir pislik yapıyorsunuz. Bu Ak Parti'nin de ülkenin de zararına" açıklamalarında bulundu.

Gereğinin yapılmadığı taktirde Erdoğan'a ulaşmaya çalışacağını söyelyen vatandaş, telefonun ucundakilere "Bu yarım saate temizlenmezse Tayyip'e çıkacağım, Tayyip'e! Reis'e ulaşacağım" diyor.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler ise büyük taktir topladı.

GÜBREYİ KİM DÖKTÜ?

Olay yaşandığı sırada gübreyi dökenin belediye araçları olduğu iddia edilmişti. Fakat kamyon belediye ait değil. Sürücüsü de kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Görütülerde yaşlı adama da gübreyi belediye aracının döküp dökmediği soruluyor. Yaşlı adam gübre dökenin" bir meczup" olduğunu söylüyor. Fakat belediyenin hızlı müdahale etmesini istiyor ve hızlı hareket edilmemesine kızıyor.

YOLU BELEDİYE YIKADI

Konuşmadan kısa süre sonra da Yenişehir Belediyesi, yol sulama aracı ile Düzce Belediyesi itfaiye ekipleriyle yolu yıkadı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

CHP'nin kamp alanına gübre döken sürücü gözaltına alındı. Sürücüye 3 bin lira da ceza kesildi.

"SENİ SEVİYORUZ UTANAN ADAM"

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan da konuyu bugünkü köşesine taşıyarak "Seni seviyoruz utanan adam" dedi. İşte Hakan'ın yazısının ilgili kısmı:

"Düzceli bir amca... AK Partili... Reis taraftarı... Belli ki bölgede hatırı sayılır biri... Belli ki çevresinde ağırlığı olan biri... Görüntüleri izledim: Düzceli bu amca, gecenin bir vakti büyük bir utanç ve telaş içinde, elinde telefon sağı solu arıyor.

Diyor ki:

- Halk Partisi Genel Başkanı'nın kalacağı yere pislik dökmüşler... Bu olmaz...
- Düzce bu değil... Yapılan ayıptır... Olmaz bu.
- Bu davranış bize yakışmaz. Derhal o pisliğin kaldırılması lazım...

Seni seviyoruz utanan adam! Bu ülkede düzgün bir şeyler olacaksa... Senin bu gözünü sevdiğim utancından dolayı olacak."

Hakan, yazısında gübreyi belediye aracının dökmediğine aksine belediye araçlarının temizleme işlemi yaptığına dair ayrıntıya yer vermedi.

Haber Ara