Dolar

32,4933

Euro

34,9474

Altın

2.428,81

Bist

9.795,46

AK Partili Özhaseki'den sert cevap

AK Parti Kayseri Milletvekili ve eski Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bazı medya kuruluşlarının kendisine atfen yayınladıkları ifadelere sert tepki gösterdi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-26 21:59:50

AK Partili Özhaseki'den sert cevap

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, bazı medya kuruluşları tarafından kamuoyuna servis edilen "bomba eleştiriler yaptığına" dair yayınlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada, "Genel bir durum değerlendirmesi yapmak maksadıyla Sayın Başbakanımız istişari bir toplantıya davet etmiştir. Sayın Başbakanımız ülke ve partimizin geleceği ile ilgili olarak görüş ve düşüncelerimizi dinlemek istemiştir" dedi.

Özhaseki, "Bizlerde samimiyetle tertip edilen bu istişari ortamda görüşlerimizi ve değerlendirmelerimizi Sayın Başbakanımız ile paylaşmış olduk. Ancak bazı medya gruplarınca kamuoyuna yansıtıldığı ve başlığa çekildiği şekliyle bahsedilen konularla ilgili ne üslup ne de muhteva şahsıma ait değildir. Ayrıca verilen bilgiler doğru da değildir. Malum yayın kuruluşlarına kimsenin inanmayacağı da aşikardır" diye konuştu.

Haber Ara