Dolar

32,5607

Euro

34,9891

Altın

2.424,58

Bist

9.722,09

AK Partili belediye başkanının oğlu tutuklandı

Antalya'nın Kaş ilçesinde, 'FETÖ' soruşturması kapsamında aralarında AK Partili Belediye Başkanı Halil Kocaer'in oğlu ve yeğeninin de bulunduğu 6 iş adamı tutuklandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-02 15:36:56

AK Partili belediye başkanının oğlu tutuklandı

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in oğlu Ahmet Kocaer ve yeğeni Fatih Kocaer'in aralarında bulunduğu 6 iş adamı, darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma doğrultusunda gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BELEDİYE BAŞKANI KOCAER: TERÖR ÖRGÜTÜNDE YER ALMADIM

Belediye Başkanı Kocaer, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'FETÖ' üyelerine yönelik operasyonlar kapsamında oğlu ve yeğeninin gözaltına alınması üzerine kendisini de zan altında bırakabilecek manipülatif haber ve yorumlar yapıldığını söyledi.

'FETÖ' üyesi olmadığını, geçmişte ya da bugün bu terör örgütünde yer almadığını belirten Kocaer, şöyle konuştu:

"Ne yazık ki siyasi kimliğim nedeniyle bir yıpratma amacı taşıyan böyle provokatif karalama kampanyaları sık sık yaşanmaktadır. Adaletin vereceği karar esastır.

"OĞLUM DAHİ OLSA SUÇLU OLAN CEZASINI ÇEKECEKTİR"

Oğlum dahi olsa, suçlu olan suçunun cezasını çekecektir. Bu vesileyle ülkemizin geleceğine, halkımıza, demokrasimize, meclisimize ve Cumhurbaşkanımıza yapılan hain 15 Temmuz saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Haber Ara