Dolar

32,4914

Euro

34,9056

Altın

2.440,14

Bist

9.716,77

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kritik görüşmenin tarihini açıkladı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK),Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası açıklama yaoan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapacağı görüşmenin gününü ve saatini açıkladı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-11 18:33:04

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kritik görüşmenin tarihini açıkladı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK),Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası açıklama yaoan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapacağı görüşmenin gününü ve saatini açıkladı. Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımızla sayın Bahçeli arasında son derece açık diyalog kanalları var. Yarın da saat 16.00'da bir araya gelecekler." ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satırbaşları:

RİZE'DE EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜN ŞEHİT OLMASI

Emniyet camiamıza, güvenlik güçlerimize, muhterem ailesine ve eşine başsağlığı ve taziyelerimizi arz ediyoruz. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Olayı gerçekleştiren kişi gözaltında. O kişinin sorgulanmasıyla gerçekler ortaya çıkacaktır.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TEŞKİLATLARLA İLGİLİ UYARILARDA BULUNDU

MKYK toplantısında iç ve dış gelişmeler değerlendirildi. Sayın Cumhurbaşkanımız ayrıntılı bir şekilde yerel seçimlere dönük değerlendirme yaptı. Teşkilatlarımızın gözden geçirilmesiyle ilgili kendilerinin uyarıları oldu. İlgili birim başkanı arkadaşlarımız notlarını aldılar. Arkasından iç ve dış gelişmeler ele alındı. Arkasından sosyal gelişmelerle ilgili sunumlar yapıldı

FRANSA'DAKİ OLAYLAR

Her ne olursa olsun vandalizmle demokrasi bir arada yaşamaz. Biz, vandalizme de karşıyız, göstericilere karşı aşırı güç kullanılmasına da karşıyız.

FATİH PORTAKAL VE BİR CHP'LİNİN "SOKAĞA ÇIKIN" ÇAĞRISI

Toplumsal taleple vandallığı ayırmak lazım. Bazı medya kuruluşları çok kolay sokağa çağırıyorlar. Her ne olursa olsun vandalizm ile demokrasi bir arada yaşamaz. Ortada çok karmaşık bir durum var. Başka bir şeye dönüştürmeye çalışıyorlar. Mevcut hükümetin hedef alındığından bahsediliyor. Bu çağrıları masum çağrılar olarak görmüyor ve güçlü bir şekilde kınıyoruz.

"MİT BAŞKANI FİDAN'IN RESMİ BİR SUNUMU SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Çelik, "ABD'nin Suriye'nin kuzey doğusunda 35-40 bin kişiyi eğitmesiyle ilgili haberler konusunda büyük bir hassasiyetimiz olduğunu duyurmak isterim. Bunların hiçbirini iyi niyetli yaklaşımlar olarak görmüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, karşısındaki güç ve kuvvet kim olursa olsun milli güvenliğine yönelik bir tehdit olduğu zaman bu tehdidi bertaraf edebilmek için anında harekete geçecektir." diye konuştu.

Öte yandan Çelik, "(MİT Başkanı Fidan) Herhangi bir ABD senatosunun, herhangi bir organına ya da herhangi bir komisyonuna resmi bir sunum söz konusu değildir." dedi.

Haber Ara