Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

AK Parti Sözcüsü açıkladı… ‘Cumhurbaşkanı, İmamoğlu ile görüşecek’

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile hafta içi bir araya gelebileceğini dile getirdi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-08 18:49:30

AK Parti Sözcüsü açıkladı… ‘Cumhurbaşkanı, İmamoğlu ile görüşecek’

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik partisinin MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.

Çelik, yaptığı açıklamada, "Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MHP ile ortak miting konusuna olumlu baktıklarını ancak takdirin Genel Başkanlarda olduğunu söyledi.

AK Parti Sözcüsü Çelik şunları söyledi:

"TÜİK'in yaptığı işlerde, kullandığı metodlarda uluslararası standartlardan bir sapma ya da bir gerileme yoktur. Tam tersine yüksek standartta iş yapmaktadır. (Enflasyon rakamları) AK Parti'nin 16 yıllık ortalamasına baktığınızda 9,54'tür. Yani tek rakamdır, 10'un altındadır. Önceki 14 yılın ortalaması ise yaklaşık 70,3 civarındadır."

"ABD'nin aklına ilk olarak Türkiye'nin gelmesi gerekir"

Çelik, "Müttefik deyince ABD'nin aklına ilk olarak Türkiye'nin gelmesi gerekir. Ama 'DEAŞ'tan müttefikimiz' diye bahsetmeleri büyük bir kırılmadır." dedi.

Ömer Çelik, sözlerinin devamında, "Türkiye Cumhuriyeti Devletine 'Kürtlere dokunmayın' diyen kim varsa, aynaya baksınlar, Kürtlere yaptıkları zulmü hatırlasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölgedeki Kürtlerin de Arapların da Türkmenlerin de dostudur. Tarih göstermiştir ki çoğu zaman bu halkların tek dostu Türkiye'dir. Türkiye'nin güvenlik meseleleri herhangi şekilde zamana oynamaya, süreci uzatmaya, pazarlığa tabi değildir. Bir gece ansızın oraya gidebiliriz." ifadelerini kullandı.

Kulüplerin borçlarının yapılandırılması

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Bir borç silme yoktur, iki yapılandırma vardır. Bu futbol hayatımıza olumlu büyük bir katkı sağlayacaktır. Çiftçinin hayatına da bir eksiklik ya da olumsuz bir söz konusu değildir." şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu ile görüşme

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtemelen hafta içi CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşeceğini bildirdi.

Haber Ara