Dolar

32,5392

Euro

34,7953

Altın

2.437,62

Bist

9.722,09

AK Parti'li Şamil Tayyar Uyardı: Darbenin A takımı iş başında

AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, 'Darbenin A takımı iş başında, pazarlık yapacaklar, bizi yeni bir tehlike bekliyor!' uyarısında bulundu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-06 00:23:00

AK Parti'li Şamil Tayyar Uyardı: Darbenin A takımı iş başında

Beyaz TV'de önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, darbeciler konusunda ciddi iddialarda bulundu. Tayyar, darbeyi yapan A takımın halen işbaşında olduğunu öne sürdü.

T24'ün aktardığı bilgide; AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de katıldığı programda, "İsterlerse beni atsınlar, darbenin A Takımı iş başında” dedi. Darbeyi yapan A takımının halen işbaşında olduğunu da savunan Tayyar, "Pazarlığa oturacaklar. Talepleri olacak. Bizi yeni bir tehlike bekliyor" diye konuştu.

‘FETÖ' operasyonlarına değinen Gaziantep Milletvekili Tayyar, "B ve C Takımı operasyona takıldı, A takımı iş başında! Millet bizi 4 defa çakıldığımız yerden kaldırdı. Bunu ne zamana kadar yaparlar. Hala darbe tehlikesi var. Sayın Cumhurbaşkanımız iki İstihbarat zaafı var. Bunu eniştemden öğrendim" diyorsa tepeden değişiklik gerek. Operasyonlarda paralelci olmayanları eliyorlar. Daha dün birini ben kurtardım." ifadelerini kullandı.

Haber Ara