Dolar

32,5837

Euro

34,8026

Altın

2.514,10

Bist

9.693,46

AK Parti İl Başkanlığı'ndan dev 'sevgi yürüyüşü'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Güngören'de belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerle kol kola sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Temurci, onları selamlayarak karanfil verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-02 15:43:13

AK Parti İl Başkanlığı'ndan dev 'sevgi yürüyüşü'
AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Güngören'de belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerle kol kola sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Temurci, onları selamlayarak karanfil verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonuyla ilçe teşkilatları tarafından İstanbul'un 39 ilçesinin tüm mahallerinde eş zamanlı sevgi yürüyüşleri gerçekleştirildi. Yürüyüşe, Dr. Temurci'nin yanı sıra İlçe Başkanı Ercüment Sever, Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman, İl Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Yürüyüşler kapsamında Temurci, Güngören Merkez Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu önünde partililerle toplandı. Ardından Temurci, protokol üyeleriyle kol kola girerek cadde üzerinde kortej halinde yürüyüşe başladı. Yürüyüşe katılan partililer de "evet" yazılı dövizlerle destek verdi. Yürüyüşte Temurci, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Temurci, yoğun ilgi karşısında vatandaşları selamlayarak onlara karanfil verdi. Çevredeki esnafların dükkanına girerek, müşterilere de karanfil veren Temurci, onlardan 16 Nisan'da destek beklediklerini ifade etti. Yürüyüşün Güngören Meydanı'nda son bulmasının ardından Dr. Temurci, burada bir konuşma gerçekleştirdi.

"16 Nisan gecesi, sandıkları 'evet'lerle dolduralım"

Başkan Temurci yaptığı konuşmada, "Bugün Güngören'de sadece AK Parti'ye gönül vermişlerle değiliz. Bu mesele bir memleket meselesidir. Hep birlikte 'evet' diyerek, Merkez Mahallemizden başlayarak buraya kadar bizimle yürüyen tüm Güngörenli kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. 'İyi ki varsınız' diyorum. Bu yürüyüşler bir gönül ve sevgi yürüyüşüdür. Bu yürüyüşler, daha güçlü bir Türkiye'ye ulaşmak için hep birlikte sevgiyle kol kola yürüdüğümüz ve buradan haykırdığımız; biz birlikte Türkiyeyiz yürüyüşüdür. Biz de buradan İstanbul'un Güngören'inden haykırıyoruz. Artık bu ülkenin yeni bir sisteme ihtiyacı var. Darbelerin ve zorbalıkların olmadığı, 28 Şubatların ve 15 Temmuzların olmadığı, güçlü bir demokrasinin var olduğu bir Türkiye'ye ihtiyaç var. İşte biz bu duyguyla, AK Parti'li, CHP'li, HDP'li, MHP'li olsun, kim olursa olsun gelin. Artık bu mesele partilerin meselesi değil, bu mesele bütün bir mazlum coğrafyanın meselesidir. Onun için el ele, kol kola bu yürüyüşlerimizi devam ettireceğiz. İstiyoruz ki, 15 Temmuz'un, 2'nci Kurtuluş Savaşı'nın lideri Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte her şeyin milletleştiği yeni bir Türkiye için onun liderliğiyle kapı açalım. Biz bu yürüyüşlerimizi, hep birlikte 15 Temmuz'un final gecesi olan 16 Nisan gecesi, sandıkları 'evet'lerle dolduralım" dedi.

Temurci'den SKM ziyareti

Konuşmasının ardından Temurci, meydandaki 'AK Nokta'ya da ziyaret gerçekleştirdi. Dr. Temurci, burada partililerle ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. AK Nokta ziyaretinin ardından Temurci, Güngören Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti. SKM'deki birimleri gezen Temurci, SKM Başkanı'ndan bilgi aldı. Ev sohbetlerine 'çat kapı' gidilmesini isteyen Başkan Temurci, çağrı merkezi çalışanlarına da "Cumhurbaşkanı'nın selamıyla arayın" tavsiyesini yineledi.

Haber Ara