Dolar

32,5351

Euro

34,9230

Altın

2.426,57

Bist

9.722,09

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 18:35:38

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Güven ve istikrarın olmadığı ortamlarda bütün kazanımlarımızın bir çırpıda heba olma ihtimali var" dedi.

Aydın, beraberinde AK Parti Adıyaman milletvekilleri Salih Fırat ve İbrahim Halil Fırat ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, Ankara'dan fırsat buldukça seçim bölgesi olan Adıyaman'ı ziyaret ettiklerini söyledi.

Sadece seçimden seçime halkın içinde olan bir parti olmadıklarını vurgulayan Aydın, her zaman halkla içi içe olan, halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyip yerinde çözüm geliştiren bir siyasi parti olduklarını ifade etti.

Hükümet kurma çalışmalarına değinen Aydın, şunları belirtti:

"Türkiye'de istikrarın devamı noktasında bir an önce hükümetin kurulma çalışmalarının olumlu manada neticelenmesi hususunda bir fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çünkü istikrar 2023 hedefleri için çok önemli. Sermaye, güven ve istikrar ister. Güven ve istikrarın olmadığı ortamlarda bütün kazanımlarımızın bir çırpıda heba olma ihtimali var. Biz Türkiye'nin hükümetsiz kalmaması, istikrarın devamı ve devam eden projelerin bir an önce neticelenmesi ve bu kazanımların üzerine daha çok kazanım elde etmesi anlamında Türkiye'nin karlı çıkabileceği, milletimizin menfaatlerini önceleyen bir koalisyon hükümeti kurulması için Ankara'da yoğun gayret sarf ediyoruz."

Bütün siyasi partilerin kapısını çaldıklarını aktaran Aydın, hiçbir ayrım yapmadıklarını vurguladı.

Türkiye ortak paydasında uzlaşmak istediklerini dile getiren Aydın, "Türkiye'nin geleceğine hangi siyasi parti sorumlu bir siyasi anlayışla yaklaşıyor, bunları görüyoruz. Millet 7 Haziran'da bir mesaj verdi. Millet Türkiye'de grubu bulunan siyasi partilere ortak bir sorumluluk yükledi. Siyasi partilerin de bu sorumluluğun bilincinde olması, mesajı iyi algılaması, Türkiye'nin çıkarlarını kendi çıkarlarının ve partisinin çıkarlarının üzerinde tutması gerekiyor" diye konuştu.

Aslolanın Türkiye'nin kazanması ve milletin geleceği olduğunun altını çizen Aydın, muhalefet partilerinin sağduyu içerisinde milletin çağrısına kulak verip, ortaklaşa bu ülkeyi geleceğe hazırlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Haber Ara