Dolar

32,3228

Euro

35,1013

Altın

2.301,52

Bist

9.079,97

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de

Yılmaz: - 'Terörün gündemde olmadığı, insanların huzur, refah içinde yaşadığı, birliğin ve beraberliğin egemen olduğu bayramların daim olmasını temenni ediyorum'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-25 12:58:03

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Terörün gündemde olmadığı, insanların huzur, refah içinde yaşadığı, birliğin ve beraberliğin egemen olduğu bayramların daim olmasını temenni ediyorum." dedi.

Yılmaz, Bingöl Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, bayramların insanların dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp, barıştığı özel günler olduğunu belirtti.

Bayramların, kuşaklar arası, diyalogların kurulduğu, komşuluk ilişkilerinin yeniden hatırlandığı, yaşlının, hastanın sorulduğu, çocuğun sevindirildiği çok kıymetli zamanlar olduğuna işaret eden Yılmaz, "Bu bayramı herkesin en güzel şekilde yaşamasını temenni ediyorum. Bayram vesilesiyle özelikle dargınların barışmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

İslam dünyasında çok acı hadiselerin yaşandığını anımsatan Yılmaz, şunları söyledi:

"Suriye'den Irak'a, Afganistan'dan Libya'ya birçok ülkede çatışmalar nedeniyle bayram havası yaşayamayan insanlar var. Ülkemizde yaşanan terör hadiselerinden dolayı kaybedilen canlar oldu. Geçtiğimiz günde bir üsteğmenimizi şehit verdik. Özelikle acılı ailelere sabırlar diliyorum. Terörün gündemde olmadığı, insanların huzur, refah içinde yaşadığı, birliğin, ve beraberliğin egemen olduğu bayramların daim olmasını temenni ediyorum."

Cevdet Yılmaz, daha sonra Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği, Bingöl Belediyesi ve Bingöl Devlet Hastanesi ile çocuk yuvasını ziyaret etti.

Programa, Vali Yavuz Selim Köşger, 49. Komando Tugay Komutanı Albay Ersin Altay, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun da katıldı.

Haber Ara