Dolar

32,3448

Euro

35,1194

Altın

2.309,79

Bist

9.079,97

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Manisa'da:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Manisa'da:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-31 17:49:09

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Manisa'da:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kendilerini Türkiyeli olarak tanımladığını belirterek, "Sen Türkiyeli falan değilsin. Sen ancak yabancı güçlerin sesi, sözcüsü olursun" dedi.

Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Yunusemre Muhtarlar Derneği tarafından Yağcılar Mahallesi'nde düzenlenen programa katıldı.

Yunusemre ilçesinin yeni kurulmasına rağmen AK Parti hükümetinin önemli yatırımlar yaptığını vurgulayan Özdağ, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla köyden mahalleye dönüşen yerlerin kalkınması için çalışmalar yürütüleceğini bildirdi.

Bazı örgütlerin ve yapıların, Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemediğini belirten Özdağ, "Ülkenizde zengin yaşamanızı, devlet dairelerinde, üniversitelerde çalışmanızı istemiyorlar. Onun için Recep Tayyip Erdoğan'a tahammül edemediler. Ama yiğit adam direndi, 9 seçim kazandı ve halkın oylarıyla beraber de çıktı cumhurbaşkanı oldu. 'Muhtar bile olmazsın' diyorlardı. O da sizin gibi köylü birinin çocuğuydu" diye konuştu.

"Bir yandan paralel yapı, bir yandan terör örgütü PKK, bir yandan Aydın Doğan ve medyası, bir yandan da kirli ve şantajcı sermayedarlarla mücadele ettiklerini" söyleyen Özdağ, 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyon çabalarının sonuçsuz kaldığına işaret etti.

Diyarbakır'da yere düşen Türk bayrağını alıp tekrar göndere çeken çocukların ailelerine kötü davranıldığına dikkat çeken Özdağ, çocukların Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde çalışan babalarının işten çıkarıldığını, ailenin kentten gitmesi için tehdit edildiğini söyledi.

Özdağ, "Nedir bu bayrak düşmanlığı anlatın bana? Kürtler Müslümandır. Ay yıldızlı bayrak Kürt'ün, Çerkez'in, Laz'ın, Türkmen'in, hepimizin bayrağıdır. Bu HDP Kürtler'in falan temsilcisi değil. Bunlar hainler ordusudur. Bunlar ajan, kukla ve taşerondur" diye konuştu.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a çağrıda bulunduğunu söyleyen Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Haydi gel o bayrağı sen göndere çek. Ailenin tehdit edilmesini kına. O bayrağı aşağı indirenleri kına, yukarı çıkartanlara da teşekkür et. Git orada bir açıklama yap. Yapabilir misin? Demirtaş, 'biz Türkiyeliyiz' diyor. Sen Türkiyeli falan değilsin. Sen anca yabancı güçlerin sesi olursun, sözcüsü olursun. Başka da bir şey olamazsın."

Özdağ, daha sonra Selendi ilçesinde temaslarda bulundu.

Haber Ara