Dolar

32,5712

Euro

35,0229

Altın

2.433,08

Bist

9.776,53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati Bingöl'de:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati Bingöl'de:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-19 22:25:59

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati Bingöl'de:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, "Ramazan ayının İslam ümmetinin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum" dedi.

Nebati, Bingöl Belediyesince Ankara Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu bahçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

İftar öncesi konuşan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, her yıl ramazanda kurdukları iftar çadırında her gün 600 kişiye sıcak yemek ikramında bulunduklarını söyledi.

Ramazanın manevi havasını yaşamak isteyen herkesi çadıra davet ettiklerini belirten Barakazi, "İftar menüsünü olabildiğince zengin tutuyoruz. İnsanlarımız ramazan ayında daha rahat iftar edebilsin ve yıl içerisinde göremediği imkanı burada bulabilsin diye her gün 600 kişilik yemek çıkarıyoruz. Tamamen belediyemizin imkanları ile bu faaliyeti yürütüyoruz" dedi.

Nebati ise Bingöl'de ramazanın güzel geçtiğini ifade ederek, "Ramazan ayının İslam ümmetinin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Davetlilere tas kebabı, pilav, mercimek çorbası, salata, tulumba tatlısı ve ayrandan oluşan menü ikram edildi.

İftar programına, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Mine Lök Beyaz, AK Parti Bingöl Milletvekilleri Şebnem Koçakelçi ve Enver Fehmioğlu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Atala ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Ara