Dolar

32,5344

Euro

34,9655

Altın

2.428,48

Bist

9.704,53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan:

'Şu anda algı ve bilgi üreticilerinin piyonları, kuklaları, Türkiye aleyhindeki kampanyanın buradaki taşeronları, ellerindeki sahte ve uydurma evraklarla, ne olduğunu, nereden ve ne şekilde aldıklarını bilmediğimiz kağıtlarla Türkiye gündemini oluşturmaya çalışıyor'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-02 14:08:36

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye aleyhinde bir algı operasyonu yürütüldüğünü belirterek, "Şu anda algı ve bilgi üreticilerinin piyonları, kuklaları, Türkiye aleyhindeki kampanyanın buradaki taşeronları, ellerindeki sahte ve uydurma evraklarla, ne olduğunu, nereden ve ne şekilde aldıklarını bilmediğimiz kağıtlarla Türkiye gündemini oluşturmaya çalışıyor." dedi.

Partisinin Hendek Spor Salonu'nda düzenlenen Hendek 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Kan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugünlere kolay gelmediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin yenilenme sürecinde ağır sorumluluk ve yük altında olduğunu anlatan Kan, her bireyin bulunduğu konumda bu sorumluluğu omuzlaması gerektiğine işaret etti.

Türkiye'nin geçmiş dönemdekinden çok farklı bir konuma geldiğini vurgulayan Kan, "Artık uluslararası alanda devlet liderleri önünde süklüm püklüm duran liderlerimiz yok, artık IMF'ye borcumuz yok, artık etkisiz eleman değiliz, artık 3 milyon kardeşinden daha fazla Suriyeli kardeşine dünya mazlumlarına kapısını, gönlünü açan bir ülkeyiz. Artık bizim sorumluluğumuz çok büyük." diye konuştu.

Makamların ve mevkilerin gelip geçici olduğunu dile getiren Kan, en büyük hesabın Allah'a verileceğini ve buna hazırlanılması gerektiğini aktardı.

- "Türkiye için hiçbir şey hiçbir zaman kolay olmadı"

Genel Başkan Yardımcısı Kan, Türkiye'nin zorlu bir süreç yaşadığını ve ülkenin her daim zorluklarla mücadele ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Zaten Türkiye için hiçbir şey hiçbir zaman kolay olmadı ama şu anda algı ve bilgi üreticilerinin piyonları, kuklaları, Türkiye aleyhindeki kampanyanın buradaki taşeronları, ellerindeki sahte ve uydurma evraklarla ne olduğunu, nereden ve ne şekilde aldıklarını bilmediğimiz kağıtlarla Türkiye gündemini oluşturmaya çalışıyor. Peki, biz buradan Hendek, Sakarya olarak onların kazanmasına izin verecek miyiz? Asla vermeyeceğiz."

Kongreye, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Unucoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz ve Mustafa İsen, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Haber Ara