Dolar

32,5156

Euro

34,7928

Altın

2.420,62

Bist

9.711,55

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-19 21:40:52

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, talep gelsin ya da gelmesin, insanları mutlu kılacak hizmetleri yapacaklarını belirterek, insanların mutluluğunun kendilerinin mutluluğu olduğunu söyledi.

Suşehri ilçesinde düzenlenen Karataş ve Soğanovası Yayla Şenlikleri'ne katılan Erdem, seçimde partisine destek verenlere teşekkür etti.

AK Parti iktidarları döneminde Sivas ve Suşehri ilçesindeki hizmetlerle değişim yaşandığını belirten Erdem, "Bizlere talep gelsin ya da gelmesin, insanımızı mutlu kılacak tüm hizmetleri yaparız çünkü sizlerin mutlu olması, bizlerin mutluluğudur. Siyasetçinin en önemli enerjisi halkın mutluluğudur. Sizleri şenlik havasında görmek bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Köylere sahip çıkılmasını isteyen Erdem, şunları kaydetti:

"Köylerimizi tahrip ediyoruz. Köylere apartmanlar, gecekondular yapıyoruz. Gelecekte buna pişman olacaksanız, bu yapılanlara 'keşke' dememek için bizlerle diyalog halinde olun. Siyasilerimizle, kaymakamlarımızla diyalog içinde olun. İnanın ki diyalog içinde olursanız, köylerimizdeki yaşam kaliteleri artacaktır. Buralardaki kalitelerin artması, çocuklarımızın da buralara gelmesine vesile olacaktır. Sizleri buralara getiren tek şey, geçmişteki hatıralarınızdır."

Şenliklere AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ile İlçe Başkanı Rüstem Yüce de katıldı.

Haber Ara