Dolar

32,3641

Euro

34,9555

Altın

2.325,56

Bist

9.079,97

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-14 22:34:34

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "14 yıllık sürede yapılan hizmetler altın harflerle Türk siyasi tarihine yazılacaktır." dedi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığınca Kastamonu Belediyesi Grand Moni Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programında konuşan Ataş, "Yeter ki bu davanın kurucusu Recep Tayyip Erdoğan üzülmesin, onun gözünden yaş damlamasın diye her türlü fedakarlığı yapan nice babayiğitler biliriz. Kastamonu'nun babayiğitleri de hanımefendileri de bize son iki seçimde bu zaferi yaşattığı için kutluyorum." diye konuştu.

Ataş, AK Parti'de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek şöyle devam etti:

"AK Parti'de siyaset yapmak herkese nasip olacak bir iş değildir. Allah korusun merdivene ters binen bir liderin partisinde de siyaset yapabilirdiniz. Ama siz dünya lideri diye tabir ettiğimiz kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmuş olduğu partide siyaset yapmak suretiyle Türkiye'yi değiştirdiniz, dönüştürdünüz. Altın harflerle yazılacak eserlerin altına adınızı yazdınız. Onun için AK Parti'de siyaset yapmak herkese nasip olacak bir iş değildir. 14 yıllık sürede yapılan hizmetler altın harflerle Türk siyasi tarihine yazılacaktır."

İftar programına AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu Belediye Başkanı Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay ve çok sayıda partili katıldı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara