Dolar

32,5957

Euro

34,7981

Altın

2.404,77

Bist

9.645,02

AK Parti'den Kent Konseyine teşekkür ziyareti

15 Temmuz darbe girişimine gösterilen onurlu ve dik duruşu gerekçesiyle Adıyaman Kent Konseyine AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 17:35:56

AK Parti'den Kent Konseyine teşekkür ziyareti
15 Temmuz darbe girişimine gösterilen onurlu ve dik duruşu gerekçesiyle Adıyaman Kent Konseyine AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Kent Konseyine gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti olarak 15 Temmuz darbe girişimi karşısında gösterdiği tavır ve ortaya koyduğu mücadeleden dolayı Kent Konseyine teşekkür eden AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, "15 Temmuz günü milletin iradesine karşı girişilen hain darbe teşebbüsü Allah'ın takdiri, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan ve aziz milletin dik duruşu ile bertaraf edildi.

Bu milletin iradesine sahip çıktığı, kanı ile canı ile malı ile ortaya koyduğu destansı mücadele tüm dünyaya örnek olmuştur. AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı olarak bu mücadelede ön saflarda yer alan kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ziyareti gerçekleştirmeye başladık. Adıyaman Kent Konseyi olarak gösterdiğiniz onurlu duruş ve verdiğiniz mücadeleden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bu günlerde her zamankinden fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Bu anlamda toplumun her kesimine önemli görevler düşmektedir. Hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğimize dair inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ise "15 Temmuz tarihinde yaşadığımız darbe girişimini Allah'ın yardımı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve milletimizin gösterdiği basiret ve dirayetle atlattık. Hain darbe girişimi karşısında herkes gibi bizler de üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Adıyaman Kent Konseyi olarak bir şey daha yaptık. Darbe girişiminden birkaç gün sonra milletçe gösterilen onurlu duruşa minnet ve teşekkür duygularımızı ifade etmek ve paylaşmak amacıyla iktidarda bulunan ve darbe girişiminin asıl hedefi olan AK Parti'ye gösterdikleri duruşla darbenin boşa çıkmasına büyük katkı sunan MHP ile CHP'ye, o günlerde provokasyona maruz kalacağı söylentileri dolaşan ama buna prim vermeyen alevi kanaat önderleri ile temsilcilerini ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz çok olumlu karşılandı. Bizler milli iradeye sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi korumak noktasında üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz, yapacağız da. Bu anlamda verdiğiniz mücadeleden dolayı size ve şahsınızda AK Parti il teşkilatına bizler de teşekkür duygularımızı ifade ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Ara