Dolar

32,5972

Euro

34,7874

Altın

2.496,06

Bist

9.524,59

AK Parti'den 'İYİ Parti' açıklaması

Erken seçim ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü, İYİ Parti'nin seçime katılıp katılmayacağıyla ilgili tartışmalara değinerek, 'Yasalarla belirlenmiş koşulları taşıyan tüm aday ve partilerin 24 Haziran'da sandıkta seçmenin karşısına çıkmasından yanayız' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-19 21:59:54

AK Parti'den 'İYİ Parti' açıklaması

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleriyle parti genel merkezindeki kahvaltıda bir araya geldi. Parti Sözcüsü, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

İYİ PARTİ SORUSUNA CEVAP

AK Parti sözcüsü, İYİ Parti'nin seçimlere katılıp katılamayacağı ile ilgili tartışmanın hatırlatılması üzerine "Biz geçmişte seçimlerden alıkonulmak istenen, genel başkanı yasaklanmış, partisi kapatılmak istenmiş, demokrasi dışı müdahalelerle önü kesilmek istenmiş bir gelenekten geliyoruz. Biz her zaman demokrasinin tesisinden yana olduk. Bu çerçevede seçime girmek için yasalarla belirlenmiş koşulları taşıyan tüm aday ve partilerin 24 Haziran'da sandıkta seçmenin karşısına çıkmasından yanayız. Dolayısıyla bu süreçte birileri kendi hazırlıksızlıklarını bize fatura etmeye kalkışmasın" dedi.

Haber Ara