Dolar

32,3441

Euro

35,0983

Altın

2.310,12

Bist

9.079,97

'Ak Parti'deki Fetullahçılar tek tek ayıklanacak'

Ak Parti Milletvekili ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Aydın Ünal bugünkü köşesinde 'Aramıza sızan Fetullahçılar tek tek ayıklanacak' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-20 17:32:35

'Ak Parti'deki Fetullahçılar tek tek ayıklanacak'

Ak Parti Milletvekili ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Aydın Ünal bugünkü köşesinde "Muhteşem zafere rağmen, bu burukluk niye? Havada neden karamsarlık var?” diye sordu.

Ünal şunları yazdı:

“TEK TEK AYIKLANACAKLAR”

“AK Parti'nin gidişatından mı kaygılısınız? 2019'da yapılacak 2 seçime dair endişeleriniz mi var? Ne kaygıya, ne endişeye mahal yok. Değişen Anayasa ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan partinin başına geçecek. AK Parti, yeni bir heyecanla, coşkuyla, değişerek ilerleyecek. AK Parti, her zamanki gibi, özeleştirisini yapacak, hatalarından ders çıkaracak, eksikliklerini tamamlayacak, kendisini yenileyecek ve yoluna daha güçlü devam edecek.

Hiç merak etmeyin, göreceksiniz, aramıza sızdılarsa eğer, kibir abideleri, asalaklar, haşereler, çıkar sevdalıları, lejyonerler, dönekler, tembeller, varsa Fetullahçılar tek tek ayıklanacaklar. Çakar lambalı arabalarıyla caka satanlar, pahalı güneş gözlükleriyle tepeden bakanlar, kriz zamanı kaybolup zafer zamanı ortaya çıkanlar, kıranlar, dökenler, küstürenler, ayrıştıranlar, nefsini davanın önüne geçirenler tek tek dökülecekler. Safralardan, prangalardan kurtularak, ilk günkü heyecanla, ilk günkü dava şuuruyla koşmayı sürdüreceğiz.”

 

-

Haber Ara