Dolar

32,5299

Euro

34,8978

Altın

2.439,37

Bist

9.716,77

AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:- 'Bir Afyonkarahisarlı olarak toplantının burada yapılmasından fevkalade mutluyum. Çünkü Afyonkarahisar'da eskiden, AK Parti hükümetinden önce doğru dürüst toplantı salonları bile yoktu. Kısa zamanda burası Türkiye'de termal turizmin başkenti oldu'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-06 19:23:46

AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Bir Afyonkarahisarlı olarak toplantının burada yapılmasından fevkalade mutluyum. Çünkü Afyonkarahisar'da eskiden, AK Parti hükümetinden önce doğru dürüst toplantı salonları bile yoktu. Kısa zamanda burası Türkiye'de termal turizmin başkenti oldu." dedi.

Eroğlu, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının gerçekleşeceği otelin önünde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

İstişare ve değerlendirme toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını hatırlatan Eroğlu, "Bu akşam inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı da karşılayacağız. Başbakanımız da gece geç saatlerde gelecek. Yarın sabah toplantı başlıyor. Cumhurbaşkanımızın konuşmasıyla başlayacak. Bazı bakanlıklar, çalışmaları ve önemli konular hakkında bilgi verecek." diye konuştu.

Başbakanlığın ve bakanlıkların sunumunun ardından milletvekillerinin varsa talep, teklif ve şikayetlerinin alınacağını anlatan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Akşam saatlerinde toplantı bitecek. Hayırlı olmasını diliyorum. Bir Afyonkarahisarlı olarak toplantının burada yapılmasından fevkalade mutluyum. Çünkü Afyonkarahisar'da eskiden, AK Parti hükümetinden önce doğru dürüst toplantı salonları bile yoktu. Kısa zamanda burası Türkiye'de termal turizmin başkenti oldu. Hiç itirazsız Türkiye bunu kabul ediyor. Şu anda dünyada tanınan bir merkez haline geldik. 5 yıldızlı otellerimiz var. Ben dünyayı gezdim, bizdeki otellerin kalitesi Avrupa'daki 7 yıldızlı oteller kalitesinde."

Eroğlu, Türkiye'nin en güzel kanyonu ve tabiat parkı olan Akdağ Tabiat Parkı'nı da açtıklarını belirterek, "Orada orman köşkü dediğimiz kır evleri var. Muhteşem bir mekan." diye konuştu.

Haber Ara