Dolar

32,5367

Euro

34,8686

Altın

2.430,70

Bist

9.645,02

Ailesini öldürdü! Facebook'tan canlı yayın yaptı

Yozgat'ta 24 yaşındaki Sıddık Gököz, eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldürdü. Gököz, ardından sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-08 00:24:41

Ailesini öldürdü! Facebook'tan canlı yayın yaptı

Yozgat'ın Aydıncık İlçesi Dereçiftlik Köyü'nde 24 yaşındaki Sıddık Gököz, ayrı yaşadığı eşi Özlem Gököz ile kayınpederi İsmail ve kayınvalidesi Zeynep Özçay'ı av tüfegiyle öldürdü. Katliamın ardından Facebook üzerinden canlı yayın yapıp, pişman olduğunu söyleyen Sıddık Gököz de arazide intihar ederek yaşamına son verdi.

Olay, akşam saatlerinde Aydıncık İlçesi'nebağlı Dereçiftlik Köyü'nde meydana geldi. Özlem Gököz, bir yıl önce geçimsizlik nedeniyle inşaat işçisi eşi Sıddık Gököz'ü terk edip,aynı köydeki ailesinin evine yerleşti. Şimdi 2 yaşında olan oğlunu da yanında götüren Gököz, boşanma davası açtı. Dava sürerken, oğlunu kendisine göstermediklerini öne süren Sıddık Gököz, bugün tüfekle kayınpederi İsmail Özçay'ın evini bastı. Sıddık Gököz, evin bahçesindekarşılaştığı kayınvalidesi Zeynep Özçay'ı başından, eşi Özlem'i de göğsünden vurdu. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan,olayı fark edince kaçmaya çalışankayınpederi İsmail Özçay'ı da sırtından vuran Sıddık Gököz, evde bulunan oğlunu da alıp çıktı.

OLAYIN ARDINDAN CANLI YAYIN YAPTI

Özçay ailesinin yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verirken, Gököz, oğlunu köydeki ailesinin yanına bıraktı. Sıddık Gököz,daha sonra köyün dışındaki meraya gitti. Burada cep telefonu üzerinden, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından canlı yayın yapan Sıddık Gököz, pişman olduğunu belirtip, "Şeytana uydum, Allahım beni affet" ifadelerini kullandı. Bir süre sonra Sıddık Gököz, aynı tüfeği kendine doğrultup, tetiği çekerek yaşamına son verdi.

3'Ü DE OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Özlem Gököz ile babası İsmail ve annesi Zeynep Özçay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Köylülerin ifadesinden yola çıkan jandarma ekipleri, olayın ardından silah sesinin geldiği merada arama çalışması başlattı. Bir süre sonra da Sıddık Gököz'ün cesedine ulaşıldı.

Bu arada, Sıddık Gököz'ün daha önce çocuğunu kendisine göstermedikleri iddiasıyla mahkemeye başvurduğu, bunun üzerine mahkeme kararıyla oğlunu gördüğü öne sürüldü.

CESETLER MORGA KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Sıddık Gököz'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Çekerek Devlet Hastanesi'nin morguna, Özlem Gököz ile anne ve babasının cesetleri ise Aydıncık Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

eeee_5

Haber Ara