Dolar

32,5446

Euro

34,9065

Altın

2.426,46

Bist

9.684,49

Ailecek ekran başına geçebilirsiniz

Ebeveynler çocuklarıyla ekran karşısına ister istemez geçmek durumunda fakat bu süreçte sizlerin izleyeceği filmler de çocuklar için önem arz etmekte...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-25 14:02:54

Ailecek ekran başına geçebilirsiniz

Pandemi süreci ile birlikte aileler birbirileriyle daha yakından ilgilenme fırsatlarını da yakalarken günün belli saatlerinde ekranın önünde tohlanmak da kaçınılmaz oluyor.

Bu süre zarfında oturup ailecek izleyebileceğiniz bazı filmleri de sizler için toparladık....

Bear Paddington – Ayı Paddington (6+ yaş)
Teyzesi Lucy'den ayrılıp Londra gibi dev bir metropole adım atan Paddington'ın şehrin zorlukları karşısındaki şaşkınlığı ve modern hayata uyum sağlarken yaşadığı maceraları tüm aileniz keyifle izleyecek.

3 İdiots – 3 Aptal (12+ yaş)
Hayallerinin peşinden koşan ve çevredeki insanların fikirlerinden önce kendini dinleyen, hayattan beklentisinin ne olduğuna karar verip bunun için mücadele eden 3 arkadaşın hikayesini konu alan filmi, ilham verici hikayesiyle başından sonuna kadar sıkılmadan izleyeceksiniz.

The Red Balloon – Kırmızı Balon (7+ yaş)
En İyi Özgün Senaryo Akademi Ödülünü kazanan Fransız yapımcı Albert Lamorisse'in 1956 yılında kendi çocuklarıyla çektiği film, hem görsel hem de duygusal etkisiyle çocuk olmayı, masumiyeti, dostluğun saf halini yansıtırken sizi bambaşka bir yolculuğa çıkaracak.

Finding Nemo – Kayıp Balık Nemo (5+ yaş)
Babasının tek oğlu Nemo'nun açık denizlerdeki macerasını konu alan ve yayınlandığı günden itibaren büyük küçük herkesin sevgilisi olan Kayıp Balık Nemo ile balıkların esrarengiz dünyasına keyifli bir yolculuk yapacaksınız.

The Lion King – Aslan Kral (yaş 5+)
Yıllar geçse de popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen bir animasyon klasiği Aslan Kral'ı bir defa da çocuklarınızla birlikte izleme keyfini yaşamayı ihmal etmeyin.

Detachment – Kopma (+12 yaş)
İdealist bir öğretmenin hayattan kopmuş, ağır şartlarda yaşam mücadelesi veren öğrencilere hayata umutla bağlamayı ve pes etmemeyi öğretmek için sarf ettiği çabayı konu alan bol ödüllü film, ailecek izlenmesi gerekenler listesine koymanız gereken mükemmel bir festival filmi.

The Pursuit of Happyness – Umudunu Kaybetme (12+ yaş)
Gerçek bir yaşam öyküsünü konu alan film bir babanın çocuğunun geleceği için verdiği mücadeleyi naif bir duyguyla anlatırken etkileyici ve kalbinize dokunan hikayesiyle harika bir aile filmi olarak dikkat çekiyor.

The Polar Express – Kutup Ekspresi (6+ yaş)
Noel Baba'ya inancını yitiren küçük Chris'in Kuzey Kutbu'na giden mucizelerle dolu bir trende yaşadığı fantastik macerayı konu alan film, büyüleyici görsel efektlileriyle büyük küçük herkesin keyifle ve hayranlıkla izleyeceği sımsıcak bir animasyon olarak listenizde mutlaka olmalı.

 

 

 

Haber Ara