Dolar

32,5299

Euro

34,8978

Altın

2.439,37

Bist

9.716,77

Ağrı ASP Gençlik ve Spor Kulübü, Hollanda'yı kınadı

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın, Hollanda da yaşadığı antidemokratik uygulama dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-14 14:38:21

Ağrı ASP Gençlik ve Spor Kulübü, Hollanda'yı kınadı
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın, Hollanda da yaşadığı antidemokratik uygulama dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binası önünde düzenlenen basın açıklamasına Hak İş Kondeferasyonu Ağrı İl Başkanlığı, Ağrı Kardeşlik ve Dayanışma Platformu (AKADAP), kulüp üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kulüp adına açıklama yapan Ağrı ASP Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Dinç, "Bugün buraya 15 Temmuz da durduğumuz içimizdeki hainlerin efendilerine de dur demek için toplandık. 15 Temmuz'da yarım kalan hesaplarını görmeye çalışanların, hesaplarını kapatmak için bir araya geldik. Henüz bu asil milleti tanımayanlara kendimizi tanıtmak yine meydanlardayız. Görüyoruz ki Osmanlıyı bize unutturmaya çalışan Batının, henüz kendisi Osmanlıyı unutmamış. Bin yıllık korkuları depreşmiş, Osmanlı torunu olan bir hanımdan korkacak kadar acizleşmişler. Avrupa'dan attıklarını düşündükleri bu Milletin evlatları Hollanda sokaklarında onları şaşkına çevirmiştir" dedi.

Hollanda'nın yaptığı antidemokratik uygulama ile düşmanlığını açıkça belirttiğini ifade eden Dinç, "Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuşuna izin vermeyip,ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'ya yönelik muamelesi ile Hollanda düşmanlığını açıkça ilan etmiştir. Biz biliyoruz ki bu düşmanlık yeni değildir. Bu düşmanlık sadece Türkiye ile de sınırlı değildir. Hollanda'nın bu düşmanlığı yenildi üzerine yenilgi tadan Haçlı zihniyetinin tekrarından başka bir şey değildir. Her fırsatta medeniyetin beşiği olduğunu savunan Avrupa Medeniyetinin de sahte olduğunu yine kendileri teşhir etmiştir. Hanım olan bir Bakanımızın karşısına silahlı güçleri dikecek kadar kabalaşmış, elçiliği ziyaret etmesine bile tahammül edemeyecek kadar barbarlaşmışlardır" şeklinde konuştu.

Avrupa'da Nazi zihniyetinin kol gezdiğine değinen Dinç, " Bizim dedelerimiz sizin barbarlığınızı Kudüs'ten tanıyor, Endülüs'ten tanıyor. Anadolu'da katlettiğiniz canlardan tanıyor. Sizin dedeleriniz ise bizi Selahattin Eyyubi den tanır, Yıldırım Beyazıt'tan tanır.Biz biliyoruz ki medeniyeti beşiği dediğiniz topraklarınız da zalimlere ellerinizle teslim ettiğiniz Srebrenitsa'nın 8300 şehidi ve daha binlercesi yatıyor. Nazi zihniyetinin kol gezdiği medeniyetinizde köleleştirdiğiniz Afrika'nın gözyaşları yatıyor. Sizi korkutan ve panikleten şey; sahte Batı Medeniyetinizin çöküşü içinde Büyük Türkiye'nin doğuşunu görmenizdir. Sizi hırçınlaştıran şey; Osmanlı'nın gölgesinin Avrupa üzerine doğru çökmesidir. Ümmetin bayraktarlığını yapan bu milletin, sancağını yeniden göğe yükseltmesidir. Bu millet maşayı kırmıştır, maşayı tutan eli de kıracaktır" dedi.

Haber Ara