Dolar

32,5209

Euro

34,7444

Altın

2.491,37

Bist

9.524,59

AGD: İsrail ile anlaşma kabul edilemez

Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye ile İsrail arasında süregelen görüşmeleri İstanbul Şubesi Fatih Camii'nde düzenlediği gösteri ile protesto etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-25 16:17:28

AGD: İsrail ile anlaşma kabul edilemez
Milli Gazete'de yer alan habere göre, Uzun süredir devam eden normalleşme sürecinde olan Türkiye ile İsrail yönetimi yarın anlaşmayı resmen ilan etmek için toplanacak. İslam dünyasında büyük yankı uyandıran bu pazarlıkları Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Fatih Camii'nde düzenlediği gösteri ile protesto etti. 
 
İsrail meclisi Knesset bugünkü toplantısında iki ülke görüşmelerini ele alarak, mutabakat kararı üzerinde durdu. Türkiye hükümeti de koşullara her iki tarafında uyduğunu ileri sürerek anlaşmaya olumlu bakacaklarını açıklamıştı.
 
İSLAM DÜNYASINDA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI
 
İsrail, Filistin, Suriye ile Lübnan topraklarını defalarca işgal ederek binlerce müslümanı katledip ve yine binlercesini de yurdundan etmişti. Son olarak da Mavi Marmara gemisine müdahalesi etmiş ve vatandaşlarımızı şehit etmişti. Hiçbir hukuki süreci tanımayan İsrail ile Türkiye Hükümeti ibretlik bir şekilde masaya oturdu. Bu gelişmeler üzerine  İslam dünyasında büyük yankı uyandırdı. Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi de görüşmleri Fatih Camii'nde düzenlediği gösteri ile protesto etti.

Haber Ara