Dolar

32,6224

Euro

34,7207

Altın

2.520,22

Bist

9.524,59

AGD Erbakan'ı andı

Anadolu Gençlik Derneği Şubat Ayı olağan divan toplantısında beş sene önce hayatını kaybeden Prof. Dr. Necmettin Erbakan anıldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-29 19:57:53

AGD Erbakan'ı andı

Şubat ayı divan toplantısında konuşan AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, Erbakan Hoca'nın vefatının 5. Seneyi devriyesinde Erbakan'ın anlaşılamadığını söyledi. Bulut konuşmasında, ‘ Maalesef Erbakan Hocamız anlaşılamamıştır. Erbakan Hocayı anlayan kişi Milli Görüş Teşkilatlarında görev almak zorundadır. Erbakan'ı anlamak demek onun ideallerini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışmak demektir. Erbakan'ı anlamak demek onun gibi Cihad etmektir.'dedi.

Milli Görüş teşkilatlarının Erbakan Hoca'dan devraldıkları bayrağı burçlara dikmek için çalıştığını ifade eden Bulut, ‘ Bu dava mutlaka zafere ulaşacaktır. Önemli olan bu yolda bizim ne yaptığımızdır, ne kadar çalıştığımızdır.'ifadelerini kullandı.

Dava adamı sırtını yaslayabileceğin adamdır

Milli Görüş'ün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın büyük bir dava adamı olduğuna dikkat çeken Bulut, ‘Dava adamı fedakardır, dava adamı sırtını yaslayabileceğin adamdır, dava adamı güvenebileceğin adamdır.'dedi. Yapılan çalışmaların bir sistematik içerisinde yapılması gerektiğine dikkat çeken Bulut, ‘Çalışmalarımızda baş başa bağlıdır başta Allah'a. Bizim çalışmalarımızda bağlılık ve biat esastır. B umdeler ışığında çalışmalarımızı yapmak zorundayız. Bizler cihat eden bir teşkilatız ve bu çalışmalarda uymamız gereken kurallar var bu kurallara uymak zorundayız. Eğer uyar ve ona göre çalışmalarımızı yaparsak Allah'ta rahmet eder ve çalışmalarımızı bereketlendirir. Bu kurallara uyar, sağlam durursak toplumu dönüştürebiliriz. 'dedi.

Milli Görüş hareketi hak harekettir

Milli Görüş hareketinin Hak bir hareket olduğuna vurgu yapan Bulut, ‘Bu hareket hak bir harekettir. Bunu her yaptığımız çalışmada bir kez daha hissediyoruz.  Allah yaptığımız çalışmalarda üzerimizdeki bereketi eksik etmiyor. İmkânlarımız çok mahdut olmasına rağmen, çok büyük hizmetler ifa ediyoruz. Bu Allah'ın üzerimizdeki bereketidir.'şeklinde konuştu.

AGD İstanbul Şubesi Şubat Ayı olağan Divan toplantısı Komisyon başkanlarının faaliyet sunumlarının ardından son buldu. 

Haber Ara