Dolar

32,3277

Euro

35,0598

Altın

2.296,98

Bist

9.045,28

Afyonkarahisar futbola doyacak

Afyonkarahisar futbola doyacak

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-09 19:48:45

Afyonkarahisar futbola doyacak
Afyonkarahisar'da, 21-25 Temmuz'da gerçekleştirilecek, Fenerbahçe, Olympiakos, Real Betis ve Marsilya'nın katılacağı "Afyon Summer Futbol Fest" turnuvasında takımlar, şampiyon olmak için mücadele edecek.

Organizatör firmanın spor müdürü Uğur Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos, İspanyol temsilcisi Real Betis ve Fransa'dan Marsilya'nın katılacağı turnuvanın biletlerinin vatandaşlar tarafından sürekli sorulduğunu belirtti.

Biletlerin satışına henüz başlanmadığını dile getiren Genç, "Biletlerin satışı bizlerden gerçekleştirilmeyecektir. Afyonkarahisar'da özel bir şirkete tek yetkili olarak verdik. Satış kanallarıyla marketler grubu kendi kanallarıyla bilet satışlarını gerçekleştireceklerdir" diye konuştu.

Bazı yayın organlarında maçların 45 dakika oynanacağına dair çıkan haberleri yalanlayan Genç, şunları kaydetti:

"Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir federasyon tarafından izin alınan bir şey değil. Dolasıyla maçlarımız 45'er dakikalık 2 devreden 90 dakika olarak oynanacaktır. Maça gelmek isteyenler seyirciler ya da televizyondan bunu takip edecek izleyiciler böyle bir yanlış anlaşılmaya kapılmasın."

Haber Ara