Dolar

32,5688

Euro

34,7372

Altın

2.486,51

Bist

9.524,59

Afyonkarahisar'daki korkunç cinayetin zanlısı yakalandı

Emniyette ifadesi alınan Soner A., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-03 16:40:54

Afyonkarahisar'daki korkunç cinayetin zanlısı yakalandı

Afyonkarahisar'da, 8 ay önce ortadan kaybolan 16 yaşındaki Hatice T.'nin, annesinin bir televizyon programında itirafının ardından başlatılan soruşturma kapsamında aranan Soner A., Denizli'de yakalandı.

İHA'nın haberine göre, Afyonkahisar'da 8 ay önce kaybolan ve annesinin bir televizyon programında öldüğünü itiraf etiği Hatice T.'nin öldürülmesine yönelik soruşturma sürüyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğin gelen ihbarı değerlendiren ekipler, katil zanlısının Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesinde olduğunu tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, Soner A.'yı, gözaltına aldı.

Emniyette ifadesi alınan Soner A., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Soner A., sorgulanmak üzere Afyonkahisar'a gönderildi.

CANLI YAYINDA İTİRAF

Aile üyeleri kızlarının bulunması için yaklaşık 10 günden bu yana bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılmışlardı. Programda Hatice Taşkın'ın annesi Fadime Taşkın şok bir itirafta bulunarak kızlarını köyde yaşayan 44 yaşındaki Soner A. isimli kişinin kaçırdığını ve ona "kızını öldürmesini" söylediğini itiraf etti.

Soner A.'nın kendisine "kızını kaçıracağım" dediğini iddia eden anne Taşkın ise cevaben "Öldür onu" dediğini söyledi. Anne Taşkın daha sonra yaptığı telefon görüşmelerinde ise Soner A.'nın kendisine "Dediğini yaptım, öldürdüm ve uçuruma attım" dediğini iddia etti.

 

Haber Ara