Dolar

32,5631

Euro

34,7051

Altın

2.411,57

Bist

9.645,02

Adriano’ya Şenol Güneş engeli!

Beşiktaş’ın Barcelona’dan transfer ettiği Adriano’nun Konyaspor maçında oynayacak düzeye geldiği ancak teknik direktör Şenol Güneş’in sakatlık riskine karşı Adriano’yu kadroya almadığı öğrenildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 12:40:49

Adriano’ya Şenol Güneş engeli!

Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Adriano, Alanyaspor maçında sakatlanmıştı. Adriano'nun Konyaspor maçında oynayacak düzeye geldiği ancak teknik direktör Şenol Güneş'in sakatlık riskine karşı Adriano'yu kadroya almadığı öğrenildi.

ALANYASPOR MAÇINA DEVAM EDEMEMİŞTİ

Habertürk'ün haberine göre; Son şampiyon Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Adriano, Spor Toto Süper Lig'deki ilk maçı olan Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanmıştı. Sol arka adalesinde zorlanma olan Brezilyalı sol bek maça devam edememiş ve yerini Necip Uysal'a bırakmıştı.

SAKATLIK RİSKİNE KARŞI KADROYA ALINMADI

Adriano Correia'nın sakatlığının geçmesine karşın teknik direktör Şenol Güneş tarafından Konya maçında oynatılmadığı ortaya çıktı. Uygulanan tedavinin ardından sakatlığı geçen ve oynayabilecek duruma gelen Adriano'yu teknik direktör Şenol Güneş'in sakatlık riskine karşı kadroya almadı.

MİLLİ MAÇ ARASINDA KONDİSYON YÜKLEMESİ YAPACAK

Tecrübeli teknik adamın, yöneticilerle yaptığı konuşmada “Adriano zaten fizik olarak hazır gelmedi. İlk maçta deneme amaçlı oynattık ve sakatlandı. Şu anda Konya'ya karşı oynatırsam başka sakatlıklar çıkabilir, tamamen biter. O yüzden riske etmeyeceğim. Fizik olarak kendini toparladıkça forma şansı vereceğim” dedi.

Öte yandan Güneş'in milli maçlar arasında Adriano'ya kondisyon anlamında yükleme yapacağı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, İsmail Köybaşı ile yollarını ayırıp Barcelona'dan Adriano'yu kadrosuna katmıştı. Brezilyalı oyuncu daha önce Sevilla'da da forma giymişti. Beşiktaş Adriano dışında bu sezon Fabricio, Gökhan Gönül, Talisca ve Aboubakar'ı transfer etti.

Haber Ara