Dolar

32,3881

Euro

35,0018

Altın

2.326,17

Bist

9.079,97

Adli Yıl Açılış Töreni'ne damga vuran fotoğraf

Beştepe'de yapılan Adli Yıl Açılış Töreni'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP lideri Bahçeli'nin 'kahkahalı' karesi damga vurdu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-01 14:25:41

Adli Yıl Açılış Töreni'ne damga vuran fotoğraf

TİMETURK I HABER MERKEZİ

Adli Yıl Açılış Töreni Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP lideri Bahçeli'nin 'kahkahalı' karesi damga vurdu.

Üç liderin bu fotoğrafı törenin kısa bir özeti olarak yorumlandı.

f3

BAHÇELİ KATILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

MHP Lideri Devlet Bahçeli Adli Yıl açılış töreni ile ilgili ''Bundan önce bu törene davet edildik, edilmedik ama gelinen nokta itibari ile 1 Eylül'de Adli Yıl açılışına katılacağım.  Ana muhalefet lideri 15 Temmuz sonrası Beştepe'ye gidiyor ve oradaki bir salonda bir görüşme yapıyorsa Adli Yıl açılışına gitmemek gibi bir tavrını da anlamıyoruz.'' diye konuşmuştu. MHP lideri Bahçeli Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yanına oturdu. MHP lideri Bahçeli Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yanına oturdu.

KILIÇDAROĞLU VE FEYZİOĞLU GELMEDİ 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu katılmayacaklarını açıklamıştı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara