Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Adıyaman 1954 Spor Kulübü demokrasi nöbetinde

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara destek için Valilik Meydanına gelen Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, futbolcular ve teknik heyet, taraftarların ve vatandaşların büyük coşkusuyla karşılandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-29 17:50:39

Adıyaman 1954 Spor Kulübü demokrasi nöbetinde
Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara destek için Valilik Meydanına gelen Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, futbolcular ve teknik heyet, taraftarların ve vatandaşların büyük coşkusuyla karşılandı.

Taraftarlar eşliğinde alana ellerinde Türk bayraklarıyla giren sporcuları gören vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Sporcular platforma çıkarak demokrasi nöbeti tutan vatandaşları selamladı.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, "Cumhurbaşkanımız alanlardan çekilebilirsiniz" diyene kadar alanlarda kalacaklarını ve milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacaklarını söyledi.

İlk günden bugüne herkesin meydanlarda olduğunu belirten AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, "İlimizin tek profesyonel takımı olan Adıyaman 1954 Spor kulübümüz futbolcu, teknik heyet, Başkanı Hüseyin Koç, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarımızı alanda görmek bizleri mutlu etmiştir. Onlar bu alanlarda bizlere destek oldu, bizde sezonun başlamasıyla birlikte tribünlerde onlara destek olacağız" dedi.

Adıyaman 1954 Spor kulübünün demokrasi nöbetine güç kattığını belirten Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Takımımız Adıyaman 1954 Spor'un kampta olması gerekirken Valilik Meydanına gelip demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızın yanında yer almaları bizleri mutlu etmiştir. Bizlerde bu birlik beraberlik olduğu sürece inşallah ülkemiz bu sıkıntıları en kısa sürede atlatacaktır. Allah bizlere bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın. Bu vesileyle ilk günden bugüne alanları dolduran hemşehrilerimize, Adıyaman 1954 Spor kulübü futbolcu, teknik heyet, kulüp yönetimi ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Adıyaman Valisi Abdullah Erin ise "15 Temmuz Gecesi Darbe Girişiminin duyulmasıyla birlikte meydanlara eden aziz milletimiz o geceden bu yana aralıksız meydanlarda milli iradesine, demokrasisine sahip çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Şehitlerimiz var, yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kendi silahlarımızla, kendi uçaklarımızla ve vatanı emanet ettiğimiz askerlerimizle vurulmak Türk milletinin üzüntüsünü iki kat artırmıştır. Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine halkımız kısa sürede meydanlara inmiş, göğsünü tanklara, sıkılan kurşunlara siper etmiştir. Gözü dönmüş bu caniler halkın bu iman gücünün karşısında ne yapacaklarını şaşırmış ve kısa sürede devletimizin de çabasıyla darbe girişimi kısa sürede bastırılmıştır. İlk günden bu güne söz konusu vatan olunca dil, din, ırk, düşünce, ve siyasi görüşü ne olursa olsun herkes vatanı, bayrağı ve geleceği için tek yumruk oldu. Bu vesileyle bütün halkımıza ve bugün valilik meydanında demokrasi nöbeti tutan halkımıza destek veren ilimizin futbol takımı 1954 spor kulübü futbolcu, teknik heyet ve kulüp yönetimine teşekkür ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Haber Ara