Dolar

32,5657

Euro

34,7317

Altın

2.488,99

Bist

9.524,59

Adanasporlu futbolcu Ergin Keles:

Adanasporlu futbolcu Ergin Keles:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-25 19:27:58

Adanasporlu futbolcu Ergin Keles:
PTT 1. Lig'in 19. haftasında Göztepe ile golsüz berabere kalan Adanaspor'un forvet oyuncusu Ergin Keleş, deplasmanda aldıkları 1 puanın önemli olduğunu ifade etti.

Ergin, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, zirve yarışından kopmamak için kalan maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini kaydetti.

Adanasporlu futbolcu, "Göztepe maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Nitekim hem saha hem de hava şartları olumsuzdu. Deplasmanda alınan 1 puan önemli. Puan kaybı yaşamadan üst sıralardaki konumumuzu korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki maçlara disiplin içerisinde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.


- Kupa mesaisi


Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yarın deplasmanda Nazilli Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Ligde Göztepe maçının ardından Manisa'da konaklayan turuncu-beyazlılar, daha sonra kara yoluyla Nazilli'ye geçti.

Teknik direktör Engin İpekoğlu nezaretinde konakladığı otelin sahasında antrenman yapan Adanaspor, çalışmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Grupta 4 puanla 3. sıradaki Adanaspor ile 1 puanla son sırada yer alan Nazilli Belediyespor'un bir üst tur için şansı bulunmuyor.

Nazilli İlçe Stadı'ndaki karşılaşma saat 12.00'de başlayacak.

Haber Ara