Dolar

32,3636

Euro

34,9440

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

Adanaspor Teknik Direktörü Arın:

Adanaspor Teknik Direktörü Arın:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-14 12:42:12

Adanaspor Teknik Direktörü Arın:
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, "2015-2016 sezonunda hedefimiz önce ilk 6 içerisinde yer almak, becerebilirsek de şampiyonluk" dedi.

Arın, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda, futbolcuları Cem Özdemir ile düzenlediği basın toplantısında, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Takımı bir arada tutabilmek, birlikteliği sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Arın, "Hiçbir şekilde şikayetçi olmadan iki kamp dönemi yaptık. Birincisini Çatalan'da ikincisi Afyonkarahisar'da gerçekleştirdik" diye konuştu.

Arın, oyuncularının kamp dönemindeki performansından memnun olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu hafta Şanlıuraspor ile karşılaşacağız. Hazırlık bitti gerçek başladı. Artık hayal bitti gerçeğe döndük. Liglerde daha ciddi maçlar olacağını oyuncularıma söyledim. Onlar da bunun bilincinde ve bugüne kadar geldik. Bundan sonrası çok daha önemli. Bizim de genç bir ekimiz var. Merthan Açıl takım kaptanımız, aynı zamanda hocalarının da yardımcısı. Müthiş bir ağabeylik ve önderlik yapıyor. Bunun yanında altyapıdan yetişen, takım kaptan yardımcısı Cem Özdemir de yanımızda. O da bu sene kendini çok farklı hazırladı. Adanaspor olarak bu sene patlama yapacak oyuncuları bir araya getirdiğimizde o günkü şartlarda olumlu geliştiğinde takımımızın ligin rengi olacağını düşünüyorum."

2015-2016 sezonuna Şanlıurfaspor maçıyla başlayacaklarını anımsatan Arın, bütün takımlara sağlık ve başarılı sezon diledi.

Arın, bir gazetecinin "Transferleriniz dışında başka oyuncu alacak mısınız?" şeklindeki sorusuna, "Takımımızın 11 oyuncusu altyapımızdan. Transfer yapma şansımız çok ama kendi oyuncularımıza güveniyoruz. Takıma ve ülkeye futbolcu kazandırma gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra da aşağıdan gelen oyuncuları hem yetiştireceğiz hem de yarıştıracağız" diye cevapladı.

"Sezon sonunda kendinizi nerede görüyorsunuz?" şeklindeki soruyu da cevaplayan Arın, şöyle konuştu:

"Her sezon başı yeni bir umut. 2015-2016 sezonunda hedefimiz önce ilk 6 içerisinde yer almak, becerebilirsek de şampiyonluk. Bu hedefe o günkü skorlar ulaştırır. Burada aldatmaca olmasın. Maç günü kim kendini iyi hazırlamışsa kimin şansı yaver gitmişse o biraz daha üstün olacaktır. Formasının hakkını veren, terinin son damlasına kadar akıtan gençlerden kurulu ekipler de bu ligde başarılı oluyor. Biz de bunu başaracağımıza, oyuncu grubumuza güvenerek inanıyorum."

Ligdeki bazı rakiplerinin iyi transferler gerçekleştirdiğini ve bazılarının da kadrolarını korumayı başardığını anlatan Arın, ligin bu sezon zorlu geçeceğini dile getirdi.

Arın, taraftarlarının da geçen sezona göre takımlarına daha fazla destek vereceğine inandıklarını da sözlerine ekledi.

- "Hedefimiz her zaman şampiyonluk, her zaman Süper Lig"

Futbolcu Cem Özdemir de 2015-2016 sezonuna takım olarak iyi hazırlandıklarını, başarılı bir kamp dönemini geride bıraktıklarını aktardı.

Lige iyi başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Özdemir, "Hedefimiz her zaman şampiyonluk, her zaman Süper Lig. Umarım istediğimiz, hedeflediğimiz yere geleceğiz diye düşünüyorum" dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara