Dolar

32,5874

Euro

34,8010

Altın

2.510,25

Bist

9.693,46

Adanaspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları

Adanaspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-04 13:06:51

Adanaspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları
PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, Samsunspor maçından puan veya puanlarla döneceklerine inandığını belirtti.

Akgül, yazılı açıklamasında, ligde geride kalan süre içerisinde her takımın birbirine üstünlük sağlayabileceğini gördüklerini kaydetti.

Kendilerinin rakip ayırt etmeden her maça aynı disiplin içerisinde hazırlanan bir ekip olduklarını vurgulayan Akgül, "Karşıyaka karşılaşmasına da camia olarak iyi hazırlandık ve taraftarlarımızın desteği ile iyi bir sonuç aldık. Bu çıkışımızı Samsunspor karşısında da sürdürme niyetindeyiz. Takımda moraller yerinde. İnanıyorum ki Samsun'dan puan veya puanlarla döneceğiz' ifadelerini kullandı.

Öte yandan ligin 11. haftasında Samsunspor'un konuğu olacak olan Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Turuncu-Beyazlı ekip Osman Yereşen Tesisleri'ne ait çim sahanın bakıma alınması nedeniyle antrenmanını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Stadyumunda gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi Teknik Direktör Eyüp Arın, futbolcular ile kısa süreli bir toplantı yaparak, Samsunspor karşılaşması hakkında bilgi verdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Son bölümde oynanan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Antrenmana, babasının rahatsızlığından dolayı Almanya'da bulunan Ahmet Dereli'nin yanı sıra grip olan Samican Keskin ve ayak bileğinde ağrı hisseden Ahmet Bahçıvan katılmadı.

Haber Ara