Dolar

32,3640

Euro

35,0458

Altın

2.324,50

Bist

9.079,97

Adana'da eş zamanlı patlama

Adana'da bir market zincirinin 2 farklı şubesinde eş zamanlı patlama meydana geldiği bildirildi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-08 02:13:00

Adana'da eş zamanlı patlama

Ajansların haberine göre; Patlamalar, saat 23.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan market zincirinin 2 farklı şubesinin önünde gerçekleşti. İlk patlama Güzelyalı Mahallesi Nejat Uygur Bulvarı'nda meydana geldi. Büyük bir patlama sesi duyan mahalle sakinleri, dışarı çıktıklarında marketin camının kırıldığını ve olay yerinden plakası bulunmayan bir motosikletin hızla uzaklaştığını gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polisgönderildi. 

Polislerin inceleme yaptığı sırada, yaklaşık 2 kilometre ileride bulunan aynı market zincirinin Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki şubesinde de bir patlamanın olduğu ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, marketin camının kırıldığını, çevresinde de demir bilyelerin olduğunu gördü. Bomba uzmanı ve olay yeri inceleme polislerinin yaptığı ilk incelemede, birinci patlamada el yapımı ses bombası, ikincisinde ise demir bilyeler ile parça tesirli hale getirilen el yapımı ses bombası kullanıldığı belirlendi.

Marketin kapalı, patlama sırasında da yol kenarında kimsenin olmaması nedeniyle patlamalarda yaralanan olmadığı öğrenildi. Polis, bombayı atan şüphelilerin kimliğini belirleyip yakalamak için soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara