Dolar

32,4950

Euro

34,8206

Altın

2.487,46

Bist

9.569,96

Adalet Bakanlığı temizlik görevlisi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Adalet Bakanlığı'nda 1287 temizlik görevlisi alınacağı duyuruldu. Haberi duyan vatandaşlar da 'Adalet Bakanlığı temizlik görevlisi başvurusu nasıl, nereden yapılır?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşsiz olan vatandaşlar Adalet Bakanlıpı 1287 personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor gibi soruların cevaplarını merak ediyor. Adalet Bakanlığı işçi alımı yapılacak mı? Adalet Bakanlığı temizlik görevlisi başvuru şartları nedir? Adalet Bakanlığı işçi alımı İŞKUR'dan mı yapılacak.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-04 10:23:49

Adalet Bakanlığı temizlik görevlisi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Adalet Bakanlığı'nda 1287 temizlik görevlisi alınacağı duyuruldu. Haberi duyan vatandaşlar da "Adalet Bakanlığı temizlik görevlisi başvurusu nasıl, nereden yapılır?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşsiz olan vatandaşlar Adalet Bakanlıpı 1287 personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor gibi soruların cevaplarını merak ediyor. Adalet Bakanlığı işçi alımı yapılacak mı? Adalet Bakanlığı temizlik görevlisi başvuru şartları nedir? Adalet Bakanlığı işçi alımı İŞKUR'dan mı yapılacak. 

Adalet Bakanlığı temizlik görevlisi başvurusu nereden yapılır?

Adalet Bakanlığı 1287 temizlik görevlisi alınacağını duyurdu. Haberi alan vatandaşlar da iş başvurusunun detaylarını merak etmeye başladı. Peki Adalet Bakanlığı temizlik görevlisi başvurusu nasıl, nereden yapılır? Adalet Bakanlığı 1287 temizlik işçisi başvuruları, 8 Mart'a kadar İŞKUR'un internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru şartları neler?

İlan tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını bitirmemiş olanlar ile yayımlanan listeden sadece bir il için başvuru yapılabilecek.

Adayların, ilan tarihi itibarıyla başvuru yapılan ilde ikamet etmeleri gerekiyor.

Kura sonucuna göre alımlar gerçekleşecek

İŞKUR tarafından gönderilen listede yer alan adayların kura çekimi 17 Mart Çarşamba günü saat 11.00'de Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilecek. Adaylar Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle kura çekimine katılamayacak. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak kura çekilişinin görüntüleri kayda alınacak.

Asıl ve yedek adaylar 18-24 Mart'ta belgeleri teslim edecek

Kura ile başvuru yapanlar arasından açık iş sayısının 4 katı asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek, belirlenen adaylar Bakanlığın internet sitesinden ilan edilecek.

Bu kapsamda belirlenen asıl ve yedek adaylar, istenilen belgeleri 18-24 Mart tarihlerinde Adalet Komisyonu Başkanlıklarına teslim edecek.

Haber Ara