Dolar

32,4690

Euro

34,9463

Altın

2.437,64

Bist

9.716,77

Adalet Bakanlığı Mübaşir Alımı

Adalet Bakanlığı Mübaşir Alımı detayları, yeni bir iş arayanlar için ekmek kapısı olarak görünüyor. Adalet Bakanının sosyal medya üzerinden duyurduğu personel alımı büyük bir heyecana sebep oldu. Binlerce kişi Adalet Bakanlığı 13 bin 202 yeni personel alımı ne zaman ve şartları neler gibi araştırma yapmaya başladı. Peki ama mübaşir alımı şartları nelerdir? Kaç mübaşir alınacak? 2021 mübaşir alımı detayları nelerdir, hangi tarihte alınacak, sözlü yazılı mülakat olacak mı? Adalet Bakanlığı personel alımı hangi kadrolar boş? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-22 11:36:23

Adalet Bakanlığı Mübaşir Alımı

Adalet Bakanlığı Mübaşir Alımı detayları, yeni bir iş arayanlar için ekmek kapısı olarak görünüyor. Adalet Bakanının sosyal medya üzerinden duyurduğu personel alımı büyük bir heyecana sebep oldu. Binlerce kişi Adalet Bakanlığı  13 bin 202 yeni personel alımı ne zaman ve şartları neler gibi araştırma yapmaya başladı. Peki ama mübaşir alımı şartları nelerdir? Kaç mübaşir alınacak? 2021 mübaşir alımı detayları nelerdir, hangi tarihte alınacak, sözlü yazılı mülakat olacak mı? Adalet Bakanlığı personel alımı hangi kadrolar boş? İşte detaylar...

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Haberleri

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çeşitli kadrolarda görevlendirilmek üzere 13 bin 202 yeni personel alımı yapılacağını bildirdi.

Gül, Telegram'dan yaptığı açıklamada, "Sevgili genç arkadaşlarım, personel alım ilanımız yayımlanıyor. İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13 bin 202 yeni personel alıyoruz. Adalet teşkilatımızı sizlerle güçlendireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Adalet Bakanlığı Mübaşir Alımı 

Adalet Bakanlığı tarafından mübşir alımına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Açıklamaların ardından hangi kadrolardan kaç kişi alınacağı, şartları ve alım sorgulama ekranına ilişkin detayları haberin detay kısmında bulabilirsiniz.

Haber Ara