Dolar

32,3218

Euro

35,0855

Altın

2.300,02

Bist

9.060,56

Adalet Bakanı harekete geçti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İzmir'de bir seyyar satıcının Suriyeli bir çocuğu darp etmesine yönelik ilgili birimlere talimat verdiği bildirildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-11 12:13:19

Adalet Bakanı harekete geçti

İHA'da yer alan habere göre: İzmir'de Suriyeli bir çocuğun acımasızca yere vurulduğu görüntüleri izleyen ve üzülen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ilgili birimlere talimat verdi.

Olay, İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısında meydana geldi. Suriyeli bir çocuğun seyyar satıcı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından yere vurulduğu insanlık dışı görüntü herkesi üzdü. Olayın akşam saatlerinde ortaya çıkmasının ardından görüntü tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Öte yandan vicdansız adamın çocuğu yere çarptığı görüntüleri İzmir'de temaslarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da izledi. Görüntüleri şaşkınlıkla izleyen Bozdağ, İzmir Valisi Mustafa Toprak aracılığıyla ilgili birimlere talimat vererek söz konusu şahsın ve çocuğun bulunmasını istedi.

EMNİYET VİCDANSIZ ADAMI BULMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Bakan Bekir Bozdağ'ın talimatının ardından emniyet birimleri olayın başladığı bölgede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kısa sürede sonuca ulaşan ekip, çocuğa şiddet uygulayan şahsın Musa D. (35) olduğunu tespit etti. Kısa sürede Musa D. gözaltına alındı. Kemeraltı Çarşısında esnaf olan Musa D., emniyete götürüldü.

Öte yandan, yere vurulan ve daha sonra ortadan kaybolan çocuğu arama çalışmalarına devam edildiği öğrenildi.

Haber Ara