Dolar

32,3409

Euro

35,1220

Altın

2.240,45

Bist

8.901,25

Acun Ilıcalı’dan diskalifiye açıklaması: Uğur bana teşekkür etti

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, MasterChef programı hakkında ileri sürülen iddialarla ilgili konuştu. Uğur Yılmaz Deniz'in diskalifiyesini reyting malzemesi yapmadıklarını belirtti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-03 16:36:49

Acun Ilıcalı’dan diskalifiye açıklaması: Uğur bana teşekkür etti

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'in MasterChef yarışmasını konu edinen yazısına karşı açıklamalarda bulundu.

Bu açıklamasını kişisel Twitter hesabında yapan Ilıcalı, geçmiş yıllardaki paylaşımı nedeniyle diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'le ilgili olarak şunları söyledi:

"Diskalifiyeden sonra 10 gün daha çekim yaptınız. Yalan! Canlı yayında elediniz. Yalan! MasterChef Türkiye çekimler gerçekleştikten birkaç gün sonra izleyiciyle buluşuyor, canlı yayınlanan bir program değil, izleyicimiz de bunu bilir.

'UĞUR'UN KALICI HASAR GÖRMEMESİNİ SAĞLADIK'

Diskalifiyeyi reyting malzemesi yaptınız. Yalan! Yayında gerçekleşen diskalifiye anını reyting malzemesi yapmadık, aksine yayında kendini ifade edip kalıcı hasar görmemesini sağladık. Uğur bu yaklaşımımızın farkında ve bizzat bana teşekkür etti."

'BİR YAZIYA 3 YALAN VE 1 İFTARA SIĞDIRABİLMEK GERÇEKTEN BÜYÜK BAŞARI'

Ilıcalı, belediyeler arasında parti ayrımı yaptığı iddiasına da tepki gösterdi. "Belediyeler arasında parti ayrımı yapıyorsunuz, farklı ücretler alıyorsunuz. İftira! Hiçbir zaman belediye ayrımı yapmadık ve yapmayız. Bir yazıya 3 yalan ve 1 iftara sığdırabilmek gerçekten büyük başarı, tebrikler. Tabii inandırabilirsen" diyen Ilıcalı, şunları kaydetti:

"Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Siz kininizi kusmaya devam edin, biz çalışmaya devam edeceğiz. İzleyicilerimize de belirtmek isterim ki, bir genç eskiden yaptığı hataları nedeniyle toplumdan linç yemek üzereyken onun hayatı boyunca yaşayacağı mağduriyeti engelledik. Bunu sağlamak yaşadığımız iftira kampanyasına değer. Sevgiler."

Haber Ara