Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

Acil Durum Bisikleti

Afet Durumlarında Doktorlar İçin Elektrikli Acil Durum Bisikletleri Tasarlandı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-14 14:47:19

Acil Durum Bisikleti

Afet zamanlarında acil servis doktorların sıkışık caddelerde daha hızlı hareket etmelerine yardımcı olmak için "Acil Durum Bisikletleri" tasarlandı.
Sürücüler, yoğun trafikte çok fazla zaman harcıyor. Doktorlar ve sağlık görevlileri için bu genellikle acil müdahaleler de yaşamı tehdit eden süreler anlamına gelir. Trafikte kaybedilen her dakika, hastalar için yüzde 10 daha az hayatta kalma şansı anlamına geliyor. Bu sorunla mücadele etmek için, Wunderman Tbhompson Paris, yeni bir çözüm yaratmak için Ecox ile işbirliği yaptı. Şehirde kullanıma uygun doktorlar tarafından ve doktorlar için tasarlanmış bir elektrikli bisiklet. Acil Durum Bisikletleri, özellikle doktorlar için özel olarak üretildi, ilaç taşımak için büyük hacimli özel yalıtımlı taşıma çantası ve alüminyum bir gövde üzerine çığır açan yenilikçi teknolojiyle doğdu.
Kompakt boyutlu bisikletin temel özelliklerine gelince, optimize edilmiş motor gücü (75.NM), 160 km'ye kadar sürüş için çift 500 NM batarya ile genişletilmiş otonomi, trafikte görünür olmak için yansıtıcı tekerlek bantları, acil durum sürüşü için 140 dB korna ve uzun menzilli LED sinyali, acil durum doktorlarının ekipmanına uyarlanmış depolama alanı, patlamaz lastikler, gerçek zamanlı çalışan bir GPS izleyici ve herhangi bir cihazı bağlamak için bir USB bağlantısı.

acil-durum-bisikleti-1
Acil Durum Bisikletleri, Wunderman Thompson Paris ile sadece bir reklam ortağı değil, aynı zamanda bir ürün geliştiricisi. Ajans, Kasım 2019'daki grev dalgasından sonra Acil Durum Bisikletleri fikrini ortaya attı. Yeni eko-mobilite çözümleri araştırmaya kendini adamış elektrikli bisiklet perakende markası olan Ecox, şehir doktorlarının acil durum çağrılarına yanıt sürelerini iyileştirmelerine yardımcı olmaya odaklandı.
Acil Durum Bisikletleri okdukça hızlı, yoğun trafikte kolayca ilerleyebilen, park problemi olmayan ve en önemlisi, doktorların tıbbi malzemeleriyle diğer araçlardan ortalama iki kat daha hızlı ulaşmalarına olanak tanıyor. Adrien Mancel, Paul-Emile Raymond ve Wunderman Thompson bu projenin yaratıcı aktörleri. Yaratıcı aktörler proje hakkında şunları söylediler. Ecox ile ortaklığımız son derece faydalı oldu. Umudumuz, Acil Durum Bisikletlerinin diğer ülke ve şehirlerdeki çeşitli acil servislerinin de kullanılabileceği bir proje olması.
Özellikle pandemik dönemde trafik, sosyal mesafe gibi sorunlardan sonra toplu taşıma kullanımı azaldı. Birçok kişi özel arabalarını kullanıyor ve bu daha fazla trafik sıkışıklığı yaratıyor. Yarın, sağlık görevlilerinin Acil Durum Bisikletlerine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olacak. Bu, acil durum hizmetlerinin sunulma şeklini değiştirme fırsatımız. Bu fırsatı kaçırmayalım.

Haber Ara