Dolar

32,5217

Euro

34,7884

Altın

2.421,43

Bist

9.712,14

Acil Bosch servisi

Müşterilerin zamanları kısıtlı olduğunda işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlamak isterler. Bu durumda kalan bir müşteri, evindeki herhangi bir cihazı arıza yaptığında hızlı servis alma ihtiyacı hisseder.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-31 17:27:59

Acil Bosch servisi

Günümüzde yaşam koşulları hızla değişmekte ve bireyler iş yaşamları dolayısıyla kısıtlı zamanlara sahip olabilmektedir. Bazen de sahip oldukları boş zamanlarında teknik servisin gelmesini bekleyerek harcamak istemezler. Sorunlarına hızlı çözümler üretilmesini talep edebilirler. Böyle bir durumla karşılaşan müşterilerimiz için Acil Bosch Servisi hizmetimizle 7 gün 24 saat ulaşılabilir durumdayız.

Servis hizmetleri yaşam alanlarımızda bulunan çeşitli eşyalarda bakım, onarım gerektiğinde ihtiyaç hissedilen durumlardır. Beyaz eşyalar ya da elektrikli ev aleti dediğimiz elektronik eşyalar kullanım süreleri içinde arızalandıklarında tamir edilmeleri gerekebilir. Bazen müşterilerimiz bizleri aradıklarında telefon üzerinden de çözümlenmesi mümkün olan problemlerde yardım edilmekte ufak birkaç işlemle sorun giderilebilmektedir. Bazı durumlarda ise cihazlarda oluşan arızalar basit yöntemlerle çözümlenemez. Bu durumda gerekli olan bir servis hizmetidir. Acil Bosch Servisi günün her saati arayabileceğiniz bir servis hizmetidir.

Teknik servisler cihazların onarılması gerektiğinde başvurulması gereken aracı firmalardır. Bir markaya ait ürün satılmasından sonra da herhangi bir sorunla karşılaştığında o markanın yetkili servisinde onarılmalıdır. Bunun sebebi ise yetkili servislerin orijinal yedek parçalar kullanıyor olmasıdır. Ürünlerin problemlerinin tespiti ve tamirinde servis güvencesi alınmalıdır. Üründe oluşacak arızalarda orijinal parça kullanılmadığında sonraki aşamalarda üründe başka sorunlar oluşabilecektir. Kullanıcıların güvenliği açısından da firmanın orijinal parçala kullanması üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir konudur. Acil Bosch Servisi her tür yedek parça temininde güvenle hizmet alınabilecek bir servistir.

Acil Bosch Servis gezici servisler aracılığı ile kesintisiz bir hizmeti müşterileriyle buluşturmuş bir teknik servistir. Müşterilerimizin koşulsuz mutluluğu önceliklerimiz arasında birinci sırada yer almaktadır. Her tür servis işlemleri yetkili arkadaşlarımız tarafından güvenli bir şekilde temin edilmekte ve müşterilerimizin kısıtlı zamanları dikkate alınmaktadır. Gezici ekibimiz ortalama olarak 2 saat içerisinde belirlenen adreslerde olmakta ve gerekli işlemleri çözümlene biliyorsa yerinde çözümlemektedirler.

Üründe oluşacak arıza yerinde halledilemezse bu durumda müşterilerimize sorunun sebebi izah edildikten sonra yapılması gereken işlemler hakkında bilgi verilmekte ve işlem aşamaları detaylandırılmaktadır. Tamir işlemlerine başlamadan önce müşterilerimizin onayları alınmakta ve ondan sonra harekete geçilmektedir. Ekibimiz sorunları en kısa sürede çözümlemek üzere gerekli teknik eğitimlere sahip ekip arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Acil Bosch Servisi olarak verdiğimiz hizmetlerimizde deneyim sahibi ekip arkadaşlarımızla çalışmaktayız.

Servis hizmeti bir markanın devamlılığı açısından önemli bir hizmettir ve gereklerine uygun olarak yerine getirilmelidir. Disiplinli bir çalışma anlayışına sahip ekibimizle 7 gün 24 saat boyunca verdiğimiz kesintisiz hizmetlerde önceliklerimiz arasında müşterilerimizin sorunlarına en kısa sürede çözüm üretmek vardır. Müşterilerimizin sorunlarına yönelik geliştireceğimiz çözüm önerilerinde onların yararını gözetmek bizim için önem verilmesi gereken bir konudur. Bu sebeplerle çalışmalarımızı hassas bir şekilde yürütmekte ve gerekli hizmetleri sunmaktayız. Acil Bosch Servisi ihtiyacı oluştuğunda bizi telefon numaralarımızdan arayabilirsiniz.

Profesyonel bir hizmet anlayışıyla teknik servis çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bosch markasına ait ürünlerde gerçekleşmesi söz konusu olan her tür arızada bizi rahatlıkla arayabilir güvenilir servis hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Servisimizle iletişime geçmenizle birlikte ekip arkadaşlarımız sorununuza çözüm üreteceklerdir. Bu işlemlerin gerçekleşmesi için bizlere bırakacağınız adres kaydınızın ardından cihazlarınızla ilgili sorunu gidermek üzere ekiplerimiz yaklaşık olarak 2 saat içerisinde gerekli müdahaleleri yapacaklardır.

Elektrikle çalışan araçlarla ilgili olarak bilinmesi gerekli durumlardan biri de bu tür araçların herhangi bir arızası söz konusu olduğunda ilk yapılması gereken elektrikle olan ilişiklerinin kesilmesidir. Cihazlar fişten çıkarıldıktan sonra teknik servis aranmalı ve sorunun nereden kaynaklanıyor olabileceğine dair bilgiler verilmelidir. Servis ekiplerimiz en kısa süre içerisinde size uygun olan zaman diliminde gerekli hizmeti tarafınıza ulaştıracaktır. Acil Bosch Servisi olarak müşterilerimizin her tür ihtiyacı önceliklerimiz arasındadır.

Ürünlerdeki arızaların nedenleri çeşitli sorunlardan kaynaklanıyor olabilir bunu tespit etmenin en sağlıklı yolu bir servis hizmeti almaktır. Teknik servislerden hizmet almak ürünün marka değerini koruyacağı gibi performansının temininde de gereklidir. Arıza yapan ürün servis tarafından onarıldığında parça garantisine sahip olacağı gibi ürünün sağlıklı çalışması ve güvenliği de temin edilmiş olur. Yetkili servisler bu tür işlemlerde sorunsuz hizmet üretirler. Acil Bosch Servisi olarak hizmetlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarını gidermek üzere organize etmekte ve onlara en iyi servisi sunma amacı gütmekteyiz.

Bulaşık ya da çamaşır makinalarında oluşabilecek arızalarda bazı parçalar maliyetli parçalardır. Bunlar değiştirildiğinde ürünün garanti süresi devam ediyorsa bir ücret alınmaz. Garanti süresi biten cihazlarda ise parça ücretleri en uygun fiyatlarla müşteriye sunulur. Parçanın değişmesinin ardından bu ürünler için geçerli olan garanti süreleri devreye girecektir. Servisimiz orijinal parça kullanmakta ve Bosch markasına ait her ürünün sorunsuz servis hizmetini sunmaktadır. Servisimiz müşterilerimizin acil ihtiyaçlarında çok kısa süreler içerisinde gerekli hizmeti kendilerine iletmektedir. Müşterilerimizin yapması gereken telefon aracılığı ile servisimizi arayarak kayıt bırakmaktır. Bundan sonraki süreçlerde ekip arkadaşlarımız derhal kendilerine gerekli olan teknik desteği temin edecektir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarının ve sorunlarının giderilmesi çalışmalarımızda en fazla önem verdiğimiz konulardan biridir. Hassasiyetlerimizi belirleyen koşul ise müşterilerimize karşı olan sorumluluk bilincimiz sayesindedir. Acil Bosch Servisi olarak bize her koşulda kesintisiz olarak ulaşabilirsiniz.

Haber Ara