Dolar

32,5242

Euro

34,9389

Altın

2.439,63

Bist

9.716,77

Abdüllatif Şener ‘çiftçi’ eleştirisi

AK Parti'nin ekonomide yanlış politikalar izlediğini savunan CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, 'Çarşı-pazar yanıyor, sebze meyve kuyrukları kilometrelerce uzuyor” dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-19 10:51:38

Abdüllatif Şener ‘çiftçi’ eleştirisi

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Konya'da belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hükümete eleştirilerde bulunan Şener, AKP'nin ekonomide yanlış politikalar izlediğini söyledi.

Sözcü'de yer alan habere göre Şener ekonomiye dair şu ifadeleri kullandı:

“Konya ekonomisi doğrudan veya dolaylı olarak tarıma dayanır. Bu kentte tarım politikaları doğru olarak düzenlenemiyor. Bütün tarım girdileri ikiye katlanmıştır. Çiftçi borç yükü altında olup, tarlaları ve ahırları haciz altındadır. Çiftçi her şeyini kaybetmenin eşiğine gelmiştir. Hiç kimse kendisini tasfiye edeni, yok edeni ve ailesini geçim sıkıntısına sokan bir iktidarı desteklemez. Çarşı-pazar yanıyor, sebze meyve kuyrukları kilometrelerce uzuyor.”

"SADECE GÜNÜ YÖNETMEKLE MEŞGULLER"

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, yapmış olduğu açıklamalarda, vatandaşların yerel seçimlerde AKP'ye kırmızı kart göstereceğini söyledi.

AKP'nin belediyecilik adına yeni bir proje geliştirmediğini belirten Şener, şu ifadeleri kullandı:

Belediye başkanı seçmekle ülkenin bekası arasında ilişki kurabilmek için ancak ve ancak seçimi kaybetme korkusu içerisinde bir hükümet olmalıdır. Bu korku da bu hükümette vardır. Bu korkuyla bir belediye seçimini beka kavramıyla anlatmaya çalışıyorlar. Belediyecilik adına hiçbir yeni proje geliştirmiyorlar. Sadece günü yönetmekle meşguller.

Haber Ara