Dolar

32,3645

Euro

34,9629

Altın

2.325,59

Bist

9.127,66

Abdullah Gül'ün kime oy vereceğini açıkladı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kayseri mitinginde Abdullah Gül'ün hangi partiye oy vereceğini açıkladı...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-05 04:09:17

Abdullah Gül'ün kime oy vereceğini açıkladı

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı ve Milli İttifak'ın ortaklarından Mustafa Destici, Kayseri mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Destici, "eminim ki, Pazar günkü seçimde Abdullah Gül'ün de gönlü milli ittifaktan yana olacak" dedi.

Ajanslarda yer alan habere göre; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de konuşan Büyük BirlikPartisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Gül'ün oyununun Milli İttifak'a olacağını söyledi.

Destici ilk olarak, BBP'nin merhum Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret ettiklerini ve daha sonra yaptıkları kongrede, Gül'ün cumhurbaşkanlığına destek verdiklerini açıkladıklarını hatırlattı.

GÜL, MİLLİ İTTİFAKTAN YANA

Bu duruma binaen konuşan Mustafa Destici, "Sayın Gül, Cumhurbaşkanlığı sürecinde tarafsız ve hukuka uygun bir yönetim gösterdi. Teşkilatım ve kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum. Eminim ki, Pazar günkü seçimde Abdullah Gül'ün de gönlü milli ittifaktan yana olacak" ifadelerini kullandı.

ABDULLAH GÜL YERİM BELLİ DEMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Selahattin Demirtaş'ın "Abdullah Gül'ün oyu bize" demesinin ardından Gül bir açıklama yapmış ve "Siyasi parti başkanlarının benimle ilgili güzel sözlerine teşekkür ederim ama nihayetinde partinin de kurucusuyum. Yerim de belli" demişti.

VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara