Dolar

32,3669

Euro

34,9494

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Abdi İbrahim'in pazarlama ve satış yönetiminde yapılanma

Abdi İbrahim'in Türkiye Pazarlama ve Satış organizasyonu yeni yapılanma ile birlikte iki ayrı genel müdürlük olarak konumlandırıldı ve Oğuz Mülazımoğlu genel müdür olarak atandı

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-02 10:51:16

Abdi İbrahim'in pazarlama ve satış yönetiminde yapılanma
Abdi İbrahim, pazarlama ve satış bölümlerinde yeniden yapılanmaya gitti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Abdi İbrahim'in Türkiye Pazarlama ve Satış organizasyonu yeni yapılanma ile birlikte iki ayrı genel müdürlük olarak konumlandırıldı ve Oğuz Mülazımoğlu genel müdür olarak atandı.

1912 yılından bu yana dokunduğu hayatları iyileştirmek için tutkuyla çalışan Abdi İbrahim, 4 bin kişilik kadrosuyla Türk ilaç sektörünün en çok istihdam sağlayan şirketi.

180'i aşkın marka ve 350'den fazla ürünü ile ulusal ve uluslararası arenada faaliyet gösteren Abdi İbrahim, yatırımları ve istihdama olan katkısıyla da Türk ekonomisi ve endüstrisine değer katıyor.

Yurt içi ve yurt dışındaki büyüme hedeflerine 2020 vizyonu çerçevesinde emin adımlarla ilerleyen Abdi İbrahim, her geçen gün büyüyen organizasyonel yapısında birtakım değişikliklere giderek kadrosunu güçlendiriyor.

Abdi İbrahim'de yeniden yapılanan birimlerin başında Pazarlama ve Satış Genel Müdürlüğü geliyor. Bu dönüşüm ile birlikte Türkiye Pazarlama ve Satış Organizasyonu iki ayrı genel müdürlük olarak yeniden konumlandırıldı.

1 Mart 2018 tarihi itibarıyla Abdi İbrahim bünyesine katılan Mülazımoğlu, oluşturulan yeni yapıda Merkezi Sinir Sistemi, Solunum ve Romatoloji, Oftalmoloji, Özel Uzmanlık & Onkoloji bölümlerinden ve Pazarlama & Satış Mükemmelliği bölümünden sorumlu genel müdür olarak görev yapacak.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara