Dolar

32,4230

Euro

34,4441

Altın

2.489,09

Bist

9.679,80

'ABD ve Rusya'ya karşı etten duvar örmemiz şart'

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Türkiye'nin güvenliğinin tehdit altında olduğunu belirtti, evet oyu verilmesi çağrısı yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-27 14:20:37

'ABD ve Rusya'ya karşı etten duvar örmemiz şart'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Rusya ve ABD'ye tepki göstererek, "Bizim, zalimlerin karşısında saf saf dizilip etten duvar örmemiz şarttır. Artık bekamız risk altındadır. Yüreklerimiz toplu vurmalıdır. Bunu görmek, bu tehdidi bilmek lazımdır. Güvenliğimiz yoğunlaşan tehditlerin doğrudan hedefindedir" dedi.

"15 Temmuz'u bulandırmak yanlıştır, adaletsizliktir, utanmazlığın ta kendisidir. FETÖ kollanırken, kanlı ve karanlık terör ortakları da Batı'dan destek almaktadır. PKK-PYD-YPG'ye müttefik olduğumuz ülkeler açıkça yardım ve yataklık yapmaktadır. Kahredici bu tablonun kabul edilecek hiçbir tarafı yoktur. Menbiç'ten PYD-YPG arındırılacaktı, müstevliler öyle diyordu; ama bilakis iyice silahlanarak yerleşmiştir. Sorumlu ve suçlu ise en başta ABD ve Rusya'dır. Rusya, Suriye'nin kuzeyinde PYD-YPG'nin muhafızlığına soyunmuştur. ABD, Rakka'nın çevresine YPG'li teröristleri taşıyarak Türkiye'yi dışlamıştır. Her alanda yalnızlık ve kutuplaşma kaderimiz haline gelmiştir. Alman istihbarat başkanı FETÖ konusunda "ikna olmadık" zırvasını dillendirmektedir. ABD istihbaratı da aynı görüştedir. 15 Temmuz'u FETÖ'nün yapmadığı konusunda ABD ve Avrupa'nın bu kadar çabası ve açıklaması niyedir, neye hizmettir? Bu çarpıtma ve telaşın altında ne vardır?"

Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e de tepki göstererek, "Pensilvanyalı hain kimin, hangi kapalı devre çalışan istihbarat örgütlerinin tetikçisidir? 15 Temmuz ihanetinin faili bal gibi FETÖ'dür. Katil bellidir, cani ortadadır, Türk milleti bu şerefsizleri asla affetmeyecektir. Gerçekleri inkar edenler ise FETÖ'ye bu görevi veren, teröristlerini gizlemek ve istila emrini teröristlere bildirmekten utanmayanlardır. Erzurum, Pensilvanyalı terörist başını iyi bilmektedir. Emellerini, oyunlarını, istismar ve ihanetlerini hafızasında taşımaktadır. ABD inanmıyormuş, Almanya ikna olmuyormuş, İngiltere delilleri yeterli bulmuyormuş, Norveç ve İsviçre FETÖ'cülere kucak açıyormuş; hiç mühim değildir."

 

Haber Ara