Dolar

32,3544

Euro

35,1415

Altın

2.301,58

Bist

9.079,97

ABD'li babadan 'terörist ithamı' isyanı

ABD'nin Dallas eyaletinde oğlunun terörist şüphesiyle haksız yere tutuklandığını belirten bir baba polisle çatışmaya girdi. Baba ile polis arasındaki çatışmalar devam ediyor

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-13 14:47:24

ABD'li babadan 'terörist ithamı' isyanı

Dünya Bülteni'nin haberine göre; ABD'nin Dallas eyaletinde  James Lance Boulware(50) ismindeki bir baba, "terör suçlamasıyla çocuğu polis tarafından el konması"na isyan ederek polis merkezine saldırdı.

Makineli tüfekle polis merkezine saldıran baba ile polis arasında çatışma çıktı. Silahlı bir şekilde polise karşı direnmeye devam eden babanın, oğlunu almadan teslim olmayacağı söylediği belirtiliyor.

Müzakereci polisin saldırıyı yapan şahısla yaptıkları telefon görüşmesinde, şahıs oğlunun polis tarafından terörist iddiasıyla elinden alındığını ve haksızca tutulduğunu söyledi.

Dallas Polis Merkezi'nden Binbaşı Max Geron yaptığı açıklamada, bu sabah saatlerinde polis merkezi önündeki bir aracın altında patlatılan bomba ile bir saldırı gerçekleştirildiğini polis merkezinin etrafındaki binaların tahliye edildiğini açıkladı.

Polis merkezi yakınlarında dört adet şüpheli paket bulunduğu iddia edildi.

Sabah saatlerinde başlayan olay sonrası takip hala devam ediyor.

 

Haber Ara