Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

ABD'de polis merkezine bombalı saldırı

ABD'nin Texas eyaletine bağlı Dallas kentinde bulunan bir polis merkezine bombalı düzenekli ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırgansa hayatını kaybetti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-13 21:20:27

ABD'de polis merkezine bombalı saldırı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; ABD'nin Texas eyaletine bağlı Dallas kentinde polis merkezine bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın polis merkezi önüne bıraktığı, dokununca patlamaya ayarlı boru tipi bomba dolu paket, bomba robotunun pakete dokunmasıyla büyük bir gürültüyle patladı. Bombayı bıraktıktan sonra polis merkezini otomatik silahla tarayan saldırgan daha sonra kullandığı siyah minibüs ile kaçmaya başladı. Olay sırasında şans eseri kimsenin yaralanmadığı belirtildi.

Keskin nişancılar tarafından, aracının motorunun bulunduğu bölüm hedef alınarak, kullanılmaz hale gelen minibüs içindeki saldırganın da vurularak öldürüldüğü belirtildi. Polis, saldırganın James Boulware adında bir kişi olduğunu açıkladı.Polis ile saldırgan arasında yaşanan sıcak anlar, çevrede yaşayanların kameralarına böyle yansıdı.

Haber Ara