Dolar

32,6224

Euro

34,7207

Altın

2.520,22

Bist

9.524,59

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylaması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Fidan, 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-24 10:24:45

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylaması
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Fidan "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde toplam 3 fotoğraf için oy kullandı.

Fidan, "haber" kategorisinde, Samir Tatin'in, Suriye'nin başkenti Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Hamuriye beldesine düzenlenen hava saldırısında yaralanan bir kız çocuğunun sivil savunma ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırılmasını anlatan "Doğu Guta'da hava saldırıları" adlı fotoğrafa oy verdi.

"Yaşam" kategorisinde tercihini, Arif Hüdaverdi Yaman'ın, Somali'de kolera sebebiyle hayatını kaybeden Hassan Guudow'un, 6 ve 7 yaşlarındaki oğullarının oyununu konu alan "Somali'de çocukların oyunu" adlı fotoğraftan yana kullanan Fidan, "spor" kategorisinde ise yine Arif Hüdaverdi Yaman'ın Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçeli oyuncuların hava topu mücadelesini görüntülendiği "Galatasaray-Fenerbahçe" adlı fotoğrafa oy verdi.

Başsavcı Fidan, zamanı donduran bu fotoğrafları görmelerini sağlayan AA'nın ince ruhlu, emektar ve sanatçı foto muhabirlerine teşekkür etti.


Haber Ara