Dolar

32,4989

Euro

34,9316

Altın

2.431,50

Bist

9.716,77

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylaması

Gürcistan'daki Türkiye Maarif Vakfı Okulu'nun öğrencileri, Anadolu Ajansı'nın düzenlediği 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-20 20:10:09

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylaması
Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Tiflis Okulu'nun öğrenci ve yetkilileri, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları seçen öğrenciler, duygularını paylaştı.

Okulun 1-A sınıfına giden Melisa Açıkgöz, yaşam kategorisinden Tayfun Çoşkun'un çektiği "Golden Gate Köprüsü Sis İçinde" fotoğrafını seçerek, "Deniz, bulutlar, köprü çok hoşuma gitti, o yüzden bunu seçtim." dedi.

Haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi" başlıklı fotoğrafa oy veren 3-A sınıf öğrencisi Sıla Özdin ise "Sayın Cumhurbaşkanımız çocukları çok sevdiği için bu fotoğrafı seçtim. O çocuğun yerinde olmak isterdim." ifadelerini kullandı.

Haber kategorisinden Elif Öztürk'ün çektiği "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" başlıklı fotoğrafa oy veren 9-A sınıf öğrencisi Bahar Akkoç da Türk halkının, milli birliği ve beraberliğini bozmaya çalışan vatan hainlerine karşı direnişinin sembolü olduğu için bu fotoğrafı seçtiğini söyledi.

TMV Tiflis Okulu öğretmenleri de oylamaya katıldı. Okul müdürü Taner Canpolat, spor kategorisinden Abdullah Çoşkun'un çektiği "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğrafa oy verdi.

Öğrencilerin fotoğrafçılığa ilgilerini artırmak için böyle bir etkinlik yaptıklarını anlatan Canpolat, "Anadolu Ajansı'nın zamana ve tarihe tanıklık ettiği bu fotoğrafları öğrencilerimizle, çalışanlarımızla, okul yöneticilerimizle tanıştırmak ve buluşturmak istedik." şeklinde konuştu.

Haber Ara